24 / 04 / 2024

Gölcük Tünel Geçişi Projesi’nde ön proje hazırlandı!

Gölcük Tünel Geçişi Projesi’nde ön proje hazırlandı!

Gölcük'te yapımına kısa süre içinde başlanacak olan Hisardere Köprülü Kavşak ihalesi ile yine Gölcük'te trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan battı­- çıktı projesi, ilçemize büyük fayda sağlayacak.



Gölcük’te trafiği rahatlatmak ve bölgeler arasında ulaşımı kolaylaştıracak projelerin yapımına devam ediliyor.Gölcük'te, mevcut sanayi ve yeni yapılacak olan sanayi ile arıtma tesislerinin olduğu bölgeyi birbirine bağlayacak olan Hisardere Köprülü Kavşağı’nın ihalesi, geçtiğimiz dönemde yapıldı. Müteahhide yerin teslim edilmesi ve şantiyenin kurulmasının ardından inşaata kısa süre içinde başlanacak. Bu projede 2 adet dere geçişi için köprü, dere boyu duvar ve 15’er metrelik yol yapılacak. Köprülü kavşak yapıldıktan sonra yeni sanayi ile mevcut sanayi birbirine bağlanacak.


ÖN PROJE, KARAYOLLARI’NA GÖNDERİLDİ

Yapılacak olan Hisardere Köprülü Kavşağı, ayrıca arıtma tesislerinin olduğu bölgeye de ulaşım sağlamış olacak. Gölcük'ün ulaşım konusunda bir diğer önemli projesi olan Gölcük Tünel Geçişi Projesi’nde de ön proje hazırlandı. Hazırlanan proje, Karayolları 1. Bölge’ye gönderildi. Bölge incelemesi de biten ön proje, önümüzdeki hafta Ankara’ya gönderilecek ve burada incelendikten sonra uygulama projeleri yapılıp ihaleleri yapılacak. Gölcük Tünel Geçişi Projesi’nde ilk adımların, önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde başlaması bekleniyor. Bu iki proje, Gölcük’ün ulaşımına oldukça büyük bir katkı sağlayacak.



Gölcük Postası


Geri Dön