19 / 04 / 2024

Gölcük Ulaşlı'da asfalt çalışması yapıldı!

Gölcük Ulaşlı'da asfalt çalışması yapıldı!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaya devam ediyor. Bu yönde Ulaşlı Yalı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde tamamlanan Asfalt çalışması sonrasında, tretuvar düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.




Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçe genelinde program dahilinde yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bu yönde Ulaşlı Yalı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde tamamlanan Asfalt çalışması sonrasında, tretuvar düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaptıkları inceleme sonrasında başlatılan zemin düzenleme çalışmalarını tamamladıktan sonra, Ulaşlı Yalı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde Asfalt çalışmasını gerçekleştirdi. Tretuvarların düzenlenmesi ve aydınlatma direklerinin Elektrik hatlarının çekilmesi çalışmalarından sonra parke taş düzenlenmesi sonrasında bu bölgedeki sorun çözüme kavuşturulmuş olunacak.

 

Vatandaşlar yapılan çalışmalardan oldukça memnun kalırken, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ve Belediye ekiplerine teşekkür ettiler.


Manşet Kocaeli


Geri Dön