29 / 03 / 2024

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde dükkan ihalesi 14 Mart'ta!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde dükkan ihalesi 14 Mart'ta!

Gökcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Sanayi Sitesi'nde dükkan sahibi olmak isteyenler için 14 Mart Salı günü ihale düzenlenecek.



3 Etaplı gerçekleşecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk ayağı olan Sanayi Sitesi ile hemen her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş’in, mevcut sanayi sitesinin dışında kiracı olarak hizmet veren sanayi esnafıyla yaptığı toplantıda, 14 Mart Salı günü saat 15.00’te dükkan sahibi olmak isteyen esnaflar için ihale yapılacağını dile getirdi.


 Mevcut Sanayi Sitesinin dışında kiracı olan esnaflar için…


Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü ve Yeni Sanayi Sitesi’nin mimarlarından olan Genel Koordinatör Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş ve Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ile birlikte, geçtiğimiz Cuma günü Belediye Meclis toplantı salonunda, mevcut sanayi sitesi dışında kalan kiracı olarak hizmet veren sanayi esnafıyla bir toplantı yaparak, gelinen son nokta hakkında çeşitli bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Abiş’e bu önemli toplantıda, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş ile Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman eşlik etti. Yaklaşık 60 esanfın katıldığı toplantıda, Genel Koordinatör Abiş, dükkan sahibi olmak isteyen esnafın, Kentsel Dönüşüm Bürosu ofisinde, parasını ödemek kaydıyla, ihale dosyalarını alabileceğini söyledi. İhale gereği, ihaleye girecek esnaflar, sahip olmak istedikleri dükkanın bedelinin Yüzde 25’ini yatırmaları ve geri kalan parayı da dükkan tesliminde (yaklaşık 18 ay) ödemeleri gerekiyor. İhale, 14 Mart Salı günü saat 15.00 da, Belediye Encümen Salonunda yapılacak.


 


Geri Dön