28 / 03 / 2024

Gölcük Yunus Emre Parkı'nda sona gelindi!

Gölcük Yunus Emre Parkı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesi’nin önem verdiği projelerden biri olan, Yunus Emre Mahallesi’nde yapımına devam edilen ve yapımında büyük bir hızla devam ettirilen park alanı çalışmalarında sona yaklaşıldı.



 

Gölcük içerisinde vatandaşların belli noktalarda var olan ihtiyaçlarını karşılamak adına bazı çalışmalar yapılıyor. Gölcük’te özellikle depremin ardından yeni oluşturulan yerleşim alanlarında eksiklikler, daha çok göze çarpıyordu ve bu eksikliklerin giderilmesi adına Gölcük Belediyesi geçen süre zarfında birçok projeyi birçok bölgede hayata geçirdi ve geçirmeye de devam ediyor.

 

Yapılan deprem konutlarının ardından geçen bu zaman zarfında vatandaşların daha fazla ilgi gösterdiği bu mahallede birtakım çalışmalara hız verilmeye başlandı ve Yunusemre Parkı da bunlardan birisi. Vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak adına yürütülen çalışmalarda son aşamaya gelindi. Son rütuşların da yapılmasıyla birlikte Yunusemre Parkı tamamlanmış olacak. Burada yapılacak parkın içerisinde gençlerin yararlanacağı spor sahaları, kauçuk zemin kaplama yürüyüş yolları, fitness grubu ve oturma yerleri, yeşil alanlar yer alacak. Özellikle peyzaj çalışması kapsamında ağaçlandırma çalışması, çiçekler ve yeşil alanlarıyla göze hitap eden, insana huzur veren bir mekan haline gelen Yunusemre parkı iş stresinden uzak, kafa dinlemek için son derece önemli bir alan haline gelecek. Yapımında son aşamaya gelinen projenin tamamlanmasıyla birlikte de bölge yeni bir çehreye kavuşacak ve vatandaşlar için güzel bir sosyal mekan daha Gölcük’e kazandırılmış olacak.



Gölcük Belediyesi



Geri Dön