19 / 04 / 2024

Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Nedim Karaduman, Veysi Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.



Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Nedim Karaduman, Veysi Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu.


Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü restoran, kafe , lokanta,bar , gece kulübü gibi gıda satışının da yapılabileceği tesisleri kurmak,işletmek,kiralamak,kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. 2-) Sesli ve ışıklı görüntülü gösteriler yapmak. Mevcut organizasyonlara katılmak her türlü müzik yapımı üretmek. 3-) Şirket, amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir , kiraya verebilir , kiralar ve bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir. ipotek alabilir , ipotek edebilir ve ipotekleri fek edebilir. 4-) Kurulmuş ve kurulacak olan şirketlere ortak olabilir. 


Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi, İstiklal Caddesi, Kartal Sokak, 5/3.


Geri Dön