29 / 03 / 2024

Gölde Luxe Konutları 2015 Eylül'de tamamlanacak!

Gölde Luxe Konutları 2015 Eylül'de tamamlanacak!

Projelerinde yenilikçi çizgileri, kullanışlı bölümleri ve huzurlu bir evin sıcaklığını en geniş haliyle sunan firma, her sabah uyanıp pencereden baktığınızda, yeşilin ve mavinin tonlarıyla güne merhaba diyebileceğiniz fırsatlar sunuyor.



Projelerinde yenilikçi çizgileri, kullanışlı bölümleri ve huzurlu bir evin sıcaklığını en geniş haliyle sunan firma, her sabah uyanıp pencereden baktığınızda, yeşilin ve mavinin tonlarıyla güne merhaba diyebileceğiniz fırsatlar sunuyor. Bu fırsatların Gölde Luxe Konutları'nda nasıl hayat bulduğunu ise, Ata Yıldız Grup Satış ve Pazarlama Müdürü Nalan Başarı anlattı. 


¦ Ankara'da gerçeklesen birçok projenin içinde dükkanlar da bulunuyor. Bu konuda bir çalışmanız var mı? 

Tamamen konut uzenne bir çalışma olması projenin en önemli özelliği oluşturuyor. Bu açıdan projemizin müşterilerimize kazanç sağlayacağını düşunuyoruz. Güvenlik hizmetlerine değirecek olursak neler söylemek istersiniz? Bina girişimiz otel resepsiyonu seklinde dizayn edilmiştir. Güvenliği ön planda tuttuğumuz için 24 saat kamera hizmeti veriyoruz. 


EYLÜL 2015DE TAMAMLANIYOR 

¦ GöldeLuxe Konutlan ne zaman sahipleri ile bulaşacak? 

Projenin anahtar teslimini 2015 yılının Eylül ayında gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Burada ev sahibi olacaklar için her aynntıyı büyük bir titizlikle düşünüyoruz. 


¦ Ata Yıldız hakkında bize neler söyleyebilirsiniz? 

Ata Yıldız, deneyimi ile gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeye devam ettiği projeleriyle sektörde kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyor. Gerçekleştirdiği projelerde sağlam, geleneklere bağlı, aynı zamanda sektördeki gelişmelere ve yeniliklere uyumlu, kaliteli ve zengin yaşam standartlarına uygıın imkânlar sunuyor. Bu çerçevede şirketimiz, tamamladığı projelerle Ankaralılara yüksek kalitede bir yaşam alam inşa ediyor ve kendini geliştirerek faaliyetlerine devam ediyor. Sonuç olarak inşaat sektöründe amaçlarımız doğrultusunda güvenilir ve kaliteli yaşam anlayışı ile yeni nesillere sağlam bir gelecek bırakmak için çalışıyoruz. 


¦ Firmanızın çalışma prensibinden bahseder misiniz? 

Müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde uygun çözümler sunarak, geçerli yasal düzenlemelere ve şartnamelere uygun üst düzeyde hizmet vererek, iş süreçlerimizde, kalite ve estetiği önde tutarak, kaynaklarımızı en etkin ve verimli bir biçimde kullanarak, performansımızı ve rekabet gücümüzü en yüksek düzeye çıkararak hizmet vermeye çalışıyoruz. 


DETAY ÇÖZÜMLER 

¦ Bu projenin alıcılara ne gibi avantajlar sunduğundan bahseder misiniz? 

Bizi tercih eden ahcıya hem para kazandırıyor ve hem de yaşayacağı konutta huzurlu, mutlu ve en önemlisi sorunsuz hayat sürmesini sağlıyoruz. Yüksek getirişi olan projeler üretiyoruz. Gerek malzeme ve hassasiyetle işçilik konusunda gerek mesleki tecrübelerimizden aldığıımz heyecan ve mühendisliğimizin bizlere yüklediği sorumlulukla kaliteli ve kalıcı imalatlar yapıyoruz. 


¦ Gölde Luxe Konutlarının özelliklerini anlatır mısınız? 

20 dönüm üzerine kurulu olan projemizin, 14 dönümü yeşil alana sahip. Ek etapta 600 konutu inşa edeceğimiz bu projede, ikinci etapta 400 konutu inşasını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. 1 + 1,2+1, 3 + 1,4+1 dubleks ve 2+1 dubleks daire çeşitlerimiz ile alıcılarımıza çok seçenekli bir proje sunuyoruz. 

Farklı ihtiyaçlara ve isteklere göre tasarladığımız Gölde Luxe Konutları alıcılarına dairelerde davlumbaz, ocak ve fırın gibi çeşitli sürprizler de sunuyor. Yüksek tavan, kullanışlı alanlar tasarladığımız projemizin kapüarında ahşap, evin tamamında duvar kağıdı uygulaması ile birlikte insanların vestiyer ve çamaşır makinesini koyabilecekleri dolaplarda bulanacak 


ULAŞIM AĞLARININ MERKEZİNDE 

¦ Lokasyon olarak projenizi anlatır mısınız? 

Metro istasyonuna yakın olmamız lokasyon olarak birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Bilindiği gibi Eryaman bölgesi gittikçe gelişiyor. 

Bu açıdan Gölde Luxe Konutlan'mn metroya ve alışveriş merkezlerine yakınlığı önem arz ediyor. Yalan zamanda projemizin hemen yarımda inşasına başlanacak olan bir ilköğretim okulu ve sağlık ocağı da dikkat çekici unsurlar arasında yer alıyor. 


¦ Sosyal donatılar Gölde Luxe Konutlarında nasıl hayat buluyor? 

Binalarımızı standart dört köşe bir apartman çizgisinden çok uzakta mimari bir eser olarak görüyoruz. 

Hayatın dışında duran soğuk beton bloklar değil onu sarıp sarmalayan tasarımlar peşinde koşuyoruz. Teknik özellikler açısından projede, 24 saat güvenlik, fitness, sauna, çocuk kulübü, kütüphane (okuma salonu), yürüyüş ve spor yolu, bahçe çocuk oyun alam, kamelya oturma alam, açık otopark, bina girişlerinde lobi, kameralı güvenlik kayıt sistemi, kazanlı merkezi ısınma sistemi, bina girişleri granit ve ahşap uygulaması bulunuyor. Yüzde 80 yeşil alan ve sosyal tesislerden oluşan projemiz Eryaman'ın merkezinde, üst seviyede güvenlikle donatılmış, geniş sosyal imkanları olan bir yapı olarak hayat buluyor. 


Geri Dön