29 / 03 / 2024

Gölde Luxe Konutları'nda teslimler Eylül 2015!

 Gölde Luxe Konutları'nda teslimler Eylül 2015!

Eryaman'da yapımına başlanan Gölde Luxe Konutları müşterilerine sunduğu farklı seçenekler ile dikkat çekiyor. Teslimlerin Eylül 2015'te gerçekleştirileceği projede fiyatlar ise 118 bin liradan başlangıç gösteriyor...



Eryaman'da yapımına başlanan Gölde Luxe Konutları müşterilerine sunduğu farklı seçenekler ile dikkat çekiyor. Projeyi anlatan Ata Yıldız Grup Gölde Luxe Konutları Satış ve Pazarlama Müdürü Nalan Başarı, "Projemizde insanlar maviyi ve yeşili burada yaşayacak, konforlu ve lüks bir hayatın sahibi olacaklar" dedi Başarı: "Kullanışlı mekanlar tasarladık.


¦ Gölde Luxe Konutlarının proje detaylarını anlatır mısınız? 


20 dönüm üzerine kurulu, 14 dönümü yeşil alanı olan bir alan yarattık. İlk etapta 600 konut yapıyoruz. İkinci etapta ise 400 konut yapacağız. Proje tamamlandığında toplamda bin dairemiz olacak. 1 + 1, 2+1, 3 + 1, 4+1 dubleks ve 2+1 dubleks seçeneklerimiz bulunuyor. Yani daire açısından çok seçenekli bir projemiz var. Farklı ihtiyaçları ve istekleri olanlara göre bir proje tasarladık. Mutfaklarda davlumbaz, ocak ve fırını veriyoruz. Kapılar ahşap, evin tamamında duvar kağıdı uygulaması yapacağız. Vestiyer ve çamaşır makinasını koyabilecekleri bir oda olacak. 


Yüksek tavan, kullanışlı mekanlar tasarladık. Her şey bayanların istediği gibi en ince detayına kadar düşünüldü. Malzemelerimiz ve işçiliğimiz son derece kaliteli bir şekilde yapılıyor. 


'Metroya yakınlığı önemli' 

¦ Bölge olarak avantajı nedir? 

En büyük avantajımız metroya çok yakın bir proje olmamız. Metroya, alışveriş merkezlerine yakınlığı çok önemli. Eryaman bölgesi gittikçe gelişiyor. Yakın zamanda projenin hemen yanında bir ilköğretim okulu ve sağlık ocağının yapımına başlanacak. Bir tarafta Göksu Park, bir tarafta AOÇ'ye bakıyor. 


Zaten sloganımızda "Şimdi mavi ve yeşili Gölde Luxe'de yaşama zamanı". Diğer bir özelliğimiz de Fatih giriş kapısından buraya ulaşım sağlanacak olması ve Çakırlar Mevkii ile de bağlanacak olması. 


Yani proje ulaşım açısından çok rahat bir bölge olacak ve müşterilere bu hızla akıp giden hayatta zamandan tasarruf ettirecek. 

¦ Firmanız hakkında bilgi verir misiniz Şirketimiz 2010 yılında kurulmuş olup doğruluk çizgisinden sapmadan dürüst, güvenilir ve sağlam adımlar atarak prestijli yaşam alanları inşa etmektedir. Sağlam finansal yapısı ve başarılı yönetimiyle kaliteyi ön planda tutarak geniş bir müşteri kitlesine hitap ederek, nitelikli yerleşim alanları geliştirilmesinde öncülük yaparak, Ankara'da kentsel dönüşüm projelerine de katkıda bulunuyoruz. 


Ankara'da konut sektörünün öncüsü olmayı hedefliyoruz. Şirketimiz Atayıldız Yaşam Konutları'ndan yakalamış olduğu kaliteyi ilke edinerek müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyan yeni projeler yapmaktadır. Beklentilerin ötesinde insanların düşledikleri kadar modern, ferah, aktif, keyifli, şık bina yaşam alanları sunmaktadır. 


¦ Projenin genel özellikleri neler? 


Projeyi yaparken insanların hayallerinden ilham aldık. Ata Yıldız Gölde Luxe Konutları, yüzde 80 yeşil alan ve sosyal tesislerden oluşmaktadır. Eryaman'ın merkezinde, üst seviyede güvenlikle donatılmış, geniş sosyal imkanları olan bir proje. 

İnsanların yeni dostluklar kurabileceği, çocuğunu güvenle özgür bırakabileceği, kalitesi yüksek bir yaşam alanı. Teknik özellikler açısından konuşursak 24 saat güvenlik, fitness, sauna, çocuk kulübü, kütüphane (okuma salonu), yürüyüş ve spor yolu, bahçe çocuk oyun alanı, kamelya oturma alanı, açık otopark, bina girişlerinde lobi, kameralı güvenlik kayıt sistemi, kazanlı merkezi ısınma sistemi, bina girişleri granit ve ahşap uygulaması var. Modern kavramına yeni bir anlam katarak özel olarak tasarladık. Yenilikçi çizgiler kullanışlı bölümler ekledik. Huzurlu bir evin sıcaklığını en geniş haliyle müşterilerimize sunduk. Ata Yıldız Gölde Luxe Konutları, özellikle aileler ve çocukları için özenle tasarlandı. Çocukların bolca vakit geçirecekleri alanlar ve onların birbirleriyle sağlıklı iletişim kurmaları için çeşitli aktivite alanları yaratıldı. 



¦ Müşterilerinize ne gibi ödeme kolaylıkları sağlıyorsunuz? 


Şu anda lansman fiyatlarıyla satışlarımız devam ediyor. 1 + 1 dairelerimiz 118 bin liradan başlıyor. 2+1 dairelerimiz ise 198 bin liradan başlıyor. Yüzde 75'ine proje kredisi kullandırtabiliyoruz. Bu durumda yüzde 25'ini peşin alıyoruz. 


¦ İnsanlar bu projeden yatırım amaçlı mı yoksa oturma amaçlı mı ev alıyor? 


Projenin en önemli özelliği tamamının bir konut projesi olması. Kesinlikle müşterilerimize kazandıracak bir proje. Zaten şu anda lansman fiyatlarından almaları proje bittiğinde onlara çok büyük bir kazanç olarak dönecektir. Alan gittikçe gelişiyor ve çevresinde birçok proje de hızla yapılmaya başlandı. Bunların hepsi müşterilerimize avantaj olarak dönecektir. Her iki şekilde de müşterilerimiz bu projede kazanacaklar. 


Eylül 2015'de tamamlanıyor 

¦ Burada ev alanların ne gibi avantajları olacak, onları neler bekliyor? 


Konum itibariyle çok avantajlı bir bölgedeyiz. Öncelikle müşterilerimizin bu avantajı olacak. Sonrasında birçok farklı daire seçeneğiyle, her ihtiyaca uygun bir projeyiz. Geniş yaşam alanlarıyla konforlu bir hayat yaşarken aynı zamanda sosyalleşebilecekler ve hayatın tadını çıkaracaklar. 


¦ Projenin tamamlanması, anahtar teslimi ne zaman ? 

Projenin anahtar teslim tarihi 2015 yılının Eylül ayında olacak. Burada ev sahibi olacaklar için her ayrıntıyı büyük bir titizlikle düşünüyoruz. 


Başak Ateş/ Milliyet Gazetesi 


Geri Dön