28 / 03 / 2024

Gölde Luxe Konutları'nın 1.etap satışlarının üçte ikisi tamamlandı!

Gölde Luxe Konutları'nın 1.etap satışlarının üçte ikisi tamamlandı!

Bir Atayıldız İnşaat projesi olan ve Eryaman'da inşa edilen Goldeluxe Konutlan, faizleri yükseltmeyerek. 0,68 faiz oranıyla konut satışlannı ikiye katladı. Gölde Luxe projesinde ise 1+1,2+1,3+1,4+1 gibi farklı daire seçenekleri bulunuyor...




Bir Atayıldız İnşaat projesi olan ve Eryaman'da inşa edilen Gölde Luxe Konutlan, faizleri yükseltmeyerek. 0,68 faiz oranıyla konut satışlarını ikiye katladı. 


Projenin Satış Müdürü Nalan Başarı, "Herkes ev sahibi olsun, herkes kaliteli yaşamı ve konforu makul fiyatlara alsın, sosyal hayatından ve günlük ihtiyaçlarından kısmadan konut ödemesini rahatça yapsın diye çabalıyoruz. "Atayıldız Group'un bitirdiği ödüllü projeleri Ütopya Konutları ve Atayıldız Yaşam Konutları, devam eden Çayyolu Yaşamkent Florium Konutları ile birçok inşaat şirketine ilham kaynağı ve örnek oldu.Gölde Luxe projesinde ise 1+1,2+1,3+1,4+1 gibi farklı daire seçeneklerimizle l.etap satışlarımızın üçte ikisi tamamlandı. Ankara'da doğru proje ile satış lideri olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz" dedi. 


Posta Ankara


Geri Dön