20 / 04 / 2024

Golden Tulip, Metrotel Grup ile Türkiye'de yatırıma geliyor!

Golden Tulip, Metrotel Grup ile Türkiye'de yatırıma geliyor!

Dünya çapında işletti yaklaşık bin 200 otel ve 90 bin yatak kapasitesiyle 45 ülkede temsil edilen Golden Tulip markalarının gelişimi için Türkiye'de Metrotel Grup ile stratejik ortaklığa imza attı.



Dünya çapında işletti yaklaşık bin 200 otel ve 90 bin yatak kapasitesiyle 45 ülkede temsil edilen Golden Tulip markalarının gelişimi için Türkiye'de Metrotel Grup ile stratejik ortaklığa imza attı. Golden Tulip imzalanan ortaklık anlaşmasıyla Metrotel Group'un Türk pazarındaki tecrübesi ve otel geliştirme uzmanlığından faydalanarak Louvre Hotels Group'un Türkiye'ye girmesini amaçlıyor. Royal Tulip, Golden Tulip ve Tulip Inn markalarının, "Franchise" veya "Management" olarak gelişimi de hedefler arasında yer alıyor. 


GOLDEN TULİP KİMDİR? 


Hollanda'da 1960'ların başında ortaya çıkan Golden Tulip, yatırımcılarının ve müşterilerinin değişen ihtiyaç ve gereksinimlerini karşılayarak tüm kıtalara yayıldı. Dünyanın en büyük 10 otel grubu arasına giren Golden Tulip, Türkiye'de otel işletmesi ve hizmet sektöründe danışmanlık veren uzman bir kuruluş olarak faaliyetlerine devam etmekte. Otel bazında ağırlıklı olarak 4 yıldız kategorisinde büyümek isteyen marka, büyük şehirlerde 5 yıldızlı otelleri de zincirine eklemeyi hedefliyor. 


Adana Son Nokta 


Geri Dön