19 / 04 / 2024

Goldmaster Rosty Ekmek Kızartma Makinesi ile ekmek israfına son!

Goldmaster Rosty Ekmek Kızartma Makinesi ile ekmek israfına son!

Yılda 870 milyon insanın yetersiz beslendiği, yaklaşık 10 milyon insanın ise açlık ve yetersiz beslenmeden öldüğü dünyamızda, yıllık 1,3 milyar ton gıdanın israf edildiği tahmin ediliyor. Bu israfın ekonomik değeri ise 1 trilyon ABD $’na karşılık geliyor.



Dünyadaki gıda kaybı ve israfının dörtte birinin önlenmesiyle bile yetersiz beslenen 870 milyon insanın gıda ihtiyacı karşılanabiliyor. Toprak Mahsülleri Ofisi’nin 2013 yılında yapmış olduğu araştırmaya göre ekmek israfı nedeniyle ülkemizin yıllık ekonomik kaybı 1,546 milyar TL. Ülkemizde yıllık 1,79 milyar adet ekmek israf oluyor. Üretilen ekmeklerin %5,4’ü israf ediliyor.

Bu araştırma sonuçlarından da anlaşılacağı üzere, bayatlamış ekmekleri değerlendirme konusunda zayıf kalıyoruz. Bu israfın önüne geçmek için mümkün olduğunca gerekli olduğu kadar ekmek tüketmeli, bayat ekmeklerimizi ise değerlendirmeliyiz. Bayat ekmeği değerlendirmenin yolundan biri de ekmek kızartma makinelerini kullanmak ve faydalanmak.

Goldmaster Rosty Ekmek Kızartma Makinesi Bayat Ekmek Derdine Son Veriyor

Her ekmeği kızartma kapasitesine sahip geniş gözlü GoldMaster Rosty ekmek kızartma makinesi ile bayat ekmek derdi kalmıyor. 1600 watt gücü ile kısa sürede istenilen pişirme hızına ulaşabilen Rosty ekmek kızartma makinesinin 2 gözlü geniş ekmek haznesi sayesinde sadece tost ekmekleri değil, Trabzon ekmeği, köy ekmeği ya da fırın ekmeği gibi kalın dilimli ekmekler de kolaylıkla kızartılabiliyor. 7 kademeli sıcaklık ayar düğmesi ile ekmeğinizi istenilen derecede kızartmanızı sağlıyor.

İnox paslanmaz çelik gövdesi ve modern dış yüzeyi ile göze de hitap eden Rosty ekmek kızartma makinesinin kolay temizlenebilen ayrılabilir kırıntı tepsisi ve 1m uzunluğunda yanmaz rubber kablosu bulunuyor. Ayrıca, buz çözme ve tekrar ısıtma özelliği ile buzun çözülmesini beklemeden kızartma işlemini yapabiliyorsunuz.



Geri Dön