19 / 04 / 2024

GoldMaster'dan Kamelya su ısıtıcı Türkiye’de ilk kez geniş kapak tasarımlı!

GoldMaster'dan Kamelya su ısıtıcı Türkiye’de ilk kez geniş kapak tasarımlı!

GoldMaster, Türkiye'de ilk kez uygulanan geniş kapak tasarımı sayesinde elinizin kolayca içine girebildiği ve dip köşe temizliğini yapabildiğiniz su ısıtıcısı Kamelya’ yı müşterilerinin beğenisine sunuyor.




GoldMaster, Türkiye'de ilk kez  uygulanan geniş kapak tasarımı sayesinde elinizin kolayca içine girebildiği ve dip köşe temizliğini yapabildiğiniz su ısıtıcısı Kamelya’yı müşterilerinin beğenisine sunuyor. 



Su ısıtıcılarının temizliği demlikli çaydanlıklara göre daha zordur. Sık sık temizlik yapılmazsa zamanla suyun kireci birikerek tortu oluşturabilir. GoldMaster bu soruna çözüm getirerek 90ᵒ açılan geniş kapak tasarımı sayesinde elinizin kolayca içine girebileceği Kamelya su ısıtıcısını hanımlarla buluşturdu. 2200 Watt güçlü performansı ile suyu kısa sürede kaynatabilen kırmızı renkli, modern ve şık tasarımlı paslanmaz çelik gövdeye sahip GoldMaster su ısıtıcının 1,7 lt kapasitesi bulunuyor.


Ayrıca, kablosuz kullanım kolaylığı sunan su ısıtıcının paslanmaz çelik gizli rezistansı, yıkanabilir kireç filtresi ve mavi renkli kaynama göstergesi bulunuyor.


Suyun kaynamasıyla otomatik kapanma özelliği sayesinde güvenli kullanım imkânı sunan Kamelya su ısıtıcısının susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ve rahat kullanımı sağlayan 360° dönebilme özelliği bulunuyor.


 


www.goldmaster.com.tr


Geri Dön