28 / 03 / 2024

GoldMaster'dan yeni Marine serisi!

GoldMaster'dan yeni Marine serisi!

GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni serisi Marine ile denizlerin esintisini sofralara taşıyor. Kahvaltı, yemek takımı ve cam ürünlerden oluşan seri, yaz günlerinin coşkusunu yansıtan deniz esintili motifleriyle sofralarda keyifli zamanlar vadediyor.



Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni serisi Marine ile denizlerin esintisini sofralara taşıyor. Kahvaltı, yemek takımı ve cam ürünlerden oluşan seri, yaz günlerinin coşkusunu yansıtan deniz esintili motifleriyle sofralarda keyifli zamanlar vadediyor.


40 yıldır üretim ve AR-GE gücüyle global standartlarda hizmet veren Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni serisi Marine ile yaz coşkusunu sofralarda yaşatıyor. Özellikle tekne sahipleri ve deniz severler için hoş bir alternatif olarak dikkat çeken Marine Serisi, altı kişilik fine bone kahvaltı takımı, altı kişilik fine bone yemek takımı ve cam ürünlerden oluşan takımla birlikte üç farklı set olarak sunuluyor.  


Marine Serisi’nin altı kişilik fine bone kahvaltı takımı, sabah kahvaltılarına denizin ruhunu katarken, kırk bir parçadan oluşan set, kahvaltı sofrasında ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi bir arada sunuyor.


Serinin yirmi yedi parçadan oluşan altı kişilik fine bone yemek takımı ise deniz temalı motifleriyle, sadeliği şıklığa dönüştürerek yaz sofralarına keyif katıyor.


Marine Serisi’nde ürünlerden oluşan setin içinde ise, kek standı, sürahi, meşrubat bardağı, kadeh, su bardağı, dondurma kasesi ve çay bardak takımıyla birlikte başucu sürahisi yer alıyor.


Geri Dön