27 / 04 / 2024

Golf Kent Ankara adres!

Golf Kent Ankara adres!

Firma: Turyap

Proje: Golfkent

Golf Kent Ankara adres; Turyap'ın projesi Golf Kent Evleri Ankara Yenimahalle'de Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA adresinde yer alıyor. Ankara Golf Kent projesinin ilk etabı bu yıl sonunda teslim ediliyor...




1 milyon 260 metrekare alan üzerinde yükselen Golf Kent Evleri  Ankara  Yenimahalle bölgesinde inşa ediliyor. 2 bin 640 adet konuttan meydana gelen Golf Kent Evleri Ankara projesi  Turyap  imzasını taşıyor.


Golf Kent Ankara adres bilgileri ve telefon numarası haberimizin devamında yer alıyor. Golf Kent Ankara projesi iki etap olarak inşa ediliyor. Ankara Golf Kent Evleri'nde 1+1 daire tiplerinden 5+1'lere kadar seçenekler mevcut.


Ankara Golf Kent ödeme koşulları kapsamında yüzde 30 peşinat tutarı ödendikten sonra, kalan konut miktarı için banka kredisi kullanılıyor. Golf Kent Ankara satış ofisi ile görüşme yapabilmek için 0312 299 02 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Ankara Golf Kent teslim tarihi birinci etap için 2013 yılı sonu olarak belirtiliyor. Golf Kent Ankara projesinde ikinci etap konutları 24 ay sonra teslim ediliyor. Golf Kent Ankara'da çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, buhar banyosu, fitness center, golf sahası gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Golf Kent Ankara nerede?

Golf Kent Ankara adres : Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA 



Golf Kent Ankara adres, kroki:


Golf Kent Ankara adres!


Golf Kent Ankara iletişim

Telefon: (312) 299 02 20

Web Adresi: www.ankaragolfkent.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön