25 / 04 / 2024

Golfkent fiyat listesi!

Golfkent fiyat listesi!

Firma: Turyap

Proje: Golfkent

Golfkent fiyat listesi 164 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ankara Batıkent Golfkent ilk etaptaki konutlar bu yıl sonunda teslim ediliyor...




Turyap tarafından inşa ediliyor olan  Golfkent  konut projesi 1 milyon 260 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.  Turyap  Golfkent konut projesi  Ankara  Batıkent bölgesinde yükseliyor.


Golfkent fiyat listesi haberimizin devamında bulunuyor. Ankara Golfkent Evleri 3 etap olarak inşa ediliyor. Golfkent Ankara projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri tasarlandı.


Turyap Golfkent Evleri Ankara projesinde yürüyüş yolları, golf sahası, buhar banyosu, sauna, yüzme havuzu, fitness merkezi, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark alanları yer alıyor.


Golfkent Evler Ankara projesinde konutlar 48 metrekareden başlayarak tasarlandı. Turyap Golfkent Ankara teslim tarihi ilk etapta bu yıl sonu olarak belirlendi. Ankara Batıkent Golfkent teslimleri ikinci etap için 24 ay sonra gerçekleştiriliyor. 


0312 299 02 20 telefon numarasını arayarak Turyap Golfkent Batıkent satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Turyap Golfkent Evleri Ankara projesi 2 bin 640 adet daireden oluşuyor.


Golfkent fiyat listesi!


Golfkent fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 164 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Golfkent Ankara Turyap ödeme koşulları dahilinde banka kredisi kullanılıyor. Ankara Golfkent ödemeleri yüzde 30 peşinatla yapılıyor.


Turyap Golfkent Batıkent nerede?

Turyap Golfkent Batıkent adres : Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA 


Golfkent fiyat listesi!


Turyap Golfkent Batıkent iletişim

Telefon: (312) 299 02 20

Web Adresi: www.ankaragolfkent.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön