28 / 03 / 2024

Gölhisar'da toplu açılış gerçekleştirildi!

Gölhisar'da toplu açılış gerçekleştirildi!

Gölhisar' da yapımı tamamlanan, Arıtma Tesisi ile restorasyonu biten Muallim M. Sırrı Özkan Kültürevi, trafik kazasında hayatını kaybeden Fatma Oymak' ın adına yaptırılan parkın açılışı gerçekleştirildi...




Başbakan Yardımcısı Prof. Dr.  Numan Kurtulmuş, Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Gölhisar belediyesine yoğun bir heyetle ziyaret gerçekleştirdi. Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural yapılan ziyarette tamamlanan çalışmalar ve projeler hakkında Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'a bilgiler vererek, sunum gerçekleştirdi. Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, daha sonra toplu açılışların yapılacağı tören alanına gitti. Burada mehter takımıyla karşılanan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, sevgi gösterileriyle tören alanına girdi. 

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı. Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş yaptığı konuşmada, "25 yıldır Gölhisar'a gelen birisi olarak buranın sorunlarını çok iyi biliyorum. Öncelikle  TOKİ  konutları hepinize hayırlı uğurlu olsun. Son yıllarda Gölhisar hizmetlerden yoğun şekilde istifade etmektedir. Bu hizmetler bundan sonra da artarak devam edecektir. 

Eşim ve ben bu yörede yapılacak olan projeleri yakından takip etmekteyiz. 

Bu yörede gerçekleştirmesini istediğiniz tüm projeleri iyi bir şekilde hazırlayıp, bizlere Ankara'da ulaştırırsanız gerekli çalışmaları yaparız" dedi Aşevinin açılışı yapıldı Gölhisar'da tamamlanan TOKİ Konutları, Arıtma Tesisi ile restorasyonu biten Muallim M. Sırrı Özkan Kültürevi, Gölhisar Belediyesi tarafından hizmete açılan aşevi ve elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Fatma Oymak'ın adına yaptırılan parkın açılışlarına; Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve eşi Sevgi Kurtulmuş, Burdur Valisi Hasan Kürklü, Burdur Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, MAKÜ Rektörü Mustafa Saatçi, Burdur Garnizon Komutanı J. Albay Sayit KOCA, İller Bankası Antalya Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran, Gölhisar Kaymakamı M. Yasin Kırcı, Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, TOKİ Müteahhidi Nihat Dizdar, Arıtma Tesisi Müteahhidi Nazmi Kemaloğlu, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. 


Antalya İleri


Geri Dön