24 / 04 / 2024

Gölpark İstanbul, Gülümseyen Bahçeler'i görücüye çıkarıyor!

Gölpark İstanbul, Gülümseyen Bahçeler'i görücüye çıkarıyor!

Gölpark İstanbul, birbirinden özel J, L, M tipi villalar ve 4'lü Sıra Evlerden oluşan, "doğa kadar güçlü" üçüncü mahalleleri olan Gülümseyen Bahçeler'i önümüzdeki hafta görücüye çıkarıyor



Gölpark İstanbul, İstanbul'un kuzeybatısındaki müstakil bahçeli tek konut projesinde 130 villadan oluşan iki mahallenin sahiplerine teslim edilmesinin mutluluğunu yaşıyor.

İstanbul'un ender arazilerinden birinde kurulu Gölpark İstanbul'da yaşama hayalini kuranlar için şimdi de "Gülümseyen Bahçeler" adı verilen üçüncü mahalle satışa sunuluyor.

Birbirinden özel J,L,M tipi villalar ve 4'lü Sıra Evlerden oluşan, "doğa kadar güçlü" üçüncü mahalle önümüzdeki hafta görücüye çıkarılıyor.

Bu özel günde Gölpark İstanbul'un eşsiz doğal atmosferi teneffüs edilebilecek, tamamlanmış mahalleler gezilebilecek, yeni komşularla tanışılabilecek ve üçüncü mahalleden ev ayırtmak mümkün olacak. Katılımcılar ayrıca orman içindeki özel parkurda Land Rover ve Range Rover'ı test etme imkanı da bulacak. O sırada çocuklar da onlara ayrılan oyun bahçesinde eğlenceli bir hafta sonu geçirebilecek.

Ayrıca, Akbank ve İş Bankası'nın , Gölpark İstanbul'un Gülümseyen Bahçeler projesi için özel kredi imkanları da tanıtılacak.

 


Geri Dön