24 / 04 / 2024

Göltaş Isparta ÇED süreci başladı!

Göltaş Isparta ÇED süreci başladı!

Göltaş Göller Bölgesi Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Göltaş Göller Bölgesi Çimento Isparta ÇED süreci başladı.



Göltaş Göller Bölgesi tarafından yapılan açıklama şöyle;


Çevre Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan "Isparta İli, Merkez İlçesi mevkiinde Göltaş Hazır Beton Yapı Elemanları San.ve Tic.A.Ş. tarafından yapılması planlanan Hazır Beton Tesisi Projesi ile ilgili olarak Isparta Valiliğine sunulan dosyayı PTD dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 17.maddesi doğrultusunda incelenmiş ve uygun bulunmuş olup,projeye ilişkin ÇED süreci başlamıştır" konulu ilana ilişkin bir kısım yatırımcıdan gelen bilgi istem talebi üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur,kamuoyunun bilgisine sunulur.


İlgili habere konu ÇED başvurusu bağlı ortaklığımız Göltaş Hazır Beton A.Ş.nin mevcut tesisini yeni bir adrese taşıması ile ilgili olup,mevcut üretim  kapasitesinde bir değişiklik sözkonusu değildir.


Geri Dön