25 / 04 / 2024

Gölyaka, TOKİ Konutları ile cazibe merkezi olacak!

Gölyaka, TOKİ Konutları ile cazibe merkezi olacak!

281 konut, 1 ticaret binası, 1 adet camii, alt yapı çevre düzenleme inşaatı ihalesi süreci devam eden TOKİ Konutları, Gölyaka'nın yeni cazibe merkezi olarak dikkat çekiyor.



DÜZCE'NİN hızlı gelişim gösteren ilçelerinden Gölyaka'da  TOKİ  Konutlan'nda da hızlı bir devinim gözleniyor. 281 konut, 1 ticaret binası, 1 adet camii, alt yapı çevre düzenleme inşaatı ihalesi süreci devam eden TOKİ Konutları, ilçenin yeni cazibe merkezi olarak dikkat çekiyor. Konutlarda; içme suyu; belediye içme suyu ihtiyacını karşılayan Ana İsale hattı ile şehir şebekesi yenilenecek. 


Yeni otopark alanları hazır 

Jeotermal su; Hacıyakup sınırlan içerisinde Hamamyanı mevkiinde 1600 hektarlık alanda jeotermal kaynak arama ruhsatı alındı. Çalışmalar yakın zamanda başlayacak. 


Gölkırı mevkiinde yapılması planlanan kaplıca kompleksinde çamur banyoları, havuz, banyo, fizik tedavi, rehabilitasyon, beden eğitimi, masaj, psikoterapi gibi hizmetlerin verilmesi ön görülüyor. 



Dogalgaz ile temiz hava geliyor 

Doğalgaz; İlçemiz coğrafi olarak dağlann arasında düz bir alan üzerinde olması münasebetiyle evlerde ve işyerlerinde kış aylannda katı yakıt kullanılıyor. Bu da çevre kirliğine sebebiyet veriyor. İlçede doğalgaz getirilmesi çalışmalarında Gölyaka şehrine lisans ve tadil işlemleri tamamlanırken, gerekli işlemler de başlatıldı. 


İlçede hızlı şekilde yaşanan gelişimden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, ilçenin yeni atılımlara hazırlandığını belirterek, hizmetlerinin sayısını artıracaklarını kaydetti. 


Star Ek


Geri Dön