26 / 04 / 2024

Goodyear, AVM'lere stand kurdu!

Goodyear, AVM'lere stand kurdu!

Goodyear, AVM'lere kurduğu standlarda 30 bin tüketiciye kış lasitkleri konusunda bilgi verdi



Goodyear'ın, kış lastiklerinin kullanımı hakkında yurt çapında seçilmiş alışveriş merkezlerinde kurduğu stantlarda 30 binin üzerinde tüketiciye bilgi verdiği, 25 bin araçta da diş derinliği ölçümü gerçekleştirdiği bildirildi.

Goodyear'dan yapılan yazılı açıklamada, 21 Kasım-27 Aralık tarihleri arasında Goodyear stantlarında yeni performans kış lastiği UltraGrip Performance 2 ile birlikte tüm kış serisi UltraGrip lastiklerinin tanıtıldığı aktivitenin yapıldığı, alışveriş merkezlerinin otoparklarında da ziyaretçilerin araçlarına diş derinliği ölçümü yapılarak, sürücülerin, lastiklerinin durumu hakkında bilgilendirildiği belirtildi.

Açıklamada, şu bilgiler yer aldı:
"İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi ve  Ankara  Anka Mall'da başlayan aktiviteler, Bursa, Eskişehir, Kayseri, Konya ve Erzurum illerinde seçilen alışveriş merkezlerinde ve plazalarda gerçekleştirildi. Kış Uzmanı Goodyear, bu süre zarfında 30 binin üzerinde tüketicisini kış lastikleri hakkında bilgilendirdi. Bununla birlikte, alışveriş merkezlerinin otoparklarında bulunan 25 bin araçta diş derinliği ölçümü gerçekleştirdi. Goodyear standını ziyaret edenlere kış lastiği kullanılması için karlı, buzlu veya sulu karlı gibi açık şartların beklenmemesinin gerekliliği aktarıldı."

Kış lastiklerinin kullanımı hakkında önemli bilgilerin de verildiği açıklamada, şöyle denildi:

"Kış lastiklerinin, 7 derecenin altındaki tüm hava sıcaklıklarında kullanılması kaza riskini azaltır ve güvenli sürüş sağlar. Bir kış lastiği ne kadar fazla diş derinliğine sahip olursa, kışın yollarda o kadar iyi performans gösterir. Tüm kış lastikleri aynı değildir. Her kış lastiği, bünyesinde farklı teknik özellikler barındırır."

Açıklamada, aktiviteler kapsamında kış lastiklerinin kullanımını özendirmek üzere ikinci lastik alımına yüzde 50 indirim kuponunun dağıtıldığı kaydedildi.
AA


Geri Dön