26 / 04 / 2024

Göral Yapı Golden Life ne zaman teslim?

Göral Yapı Golden Life ne zaman teslim?

Firma: Göral Yapı

Proje: Golden Life

Dairelerin satış sürecine devam edilen Göral Yapı Golden Life ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2014 yılı sonu uygun görülüyor. 146 adet daireden meydana gelen projede banka kredisi kullanılıyor...



10 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Göral Yapı  Golden Life  ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede yer alan daireler 100 metrekare, ile 125 metrekare arasında alanlara sahip. 


Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Göral Yapı Golden Life projesi, İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede yüzde 50 peşinatla banka kredisi kullanılıyor. 


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Göral Yapı Golden Life ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılı deniliyor. Projede yer alan konutların satışlarına devam ediliyor. 


Göral Yapı Golden Life ne zaman teslim?


Göral Yapı tarafından inşa edilen Göral Yapı Golden Life satış ofisi adresi şöyle:  Aydos Caddesi Veli Baba Mahallesi Bosna Sokak PENDİK / İSTANBUL. Proje toplam 5 - 8 katlı 8 bloktan meydana geliyor. 


Göral Yapı Golden Life ne zaman teslim sorusuna 2014 yılı sonu deniliyor. Projede;  çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, buhar odası, yürüyüş parkuru, kapalı otopark, spor alanları gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Göral Yapı Golden Life satış ofisi:

Tel : 0532 409 49 27

Web Adresi: http://goralyapi.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön