25 / 04 / 2024

Gördes Belediyesi, Nazilli Belediyesi Toplu Konut projelerini örnek alacak!

Gördes Belediyesi, Nazilli Belediyesi Toplu Konut projelerini örnek alacak!

Belediye Başkan Yardımcıları ile görüşerek bilgiler alan Gördes Belediyesi Meclis üyeleri, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı da makamında ziyaret ederek, çalışmalarından dolayı Alıcık’ı tebrik ederek, başarılar diledi.




Manisa’ya bağlı Gördes İlçe Belediyesi’nden bir grup heyet Nazilli Belediyesi’ne gelerek belediye hizmetleri hakkında bilgiler aldı.


Manisa Gördes Belediyesi Meclis Üyesi İlhami İlhan ile Gördes Belediyesi Daire Müdürleri Kadir Eygüt, Kevher Bayram ve Fatih Şener, Nazilli Belediyesini ziyaret etti. Nazilli Belediyesinin hizmetleri hakkında bilgiler alan Gördes Belediyesi yetkilileri Nazilli Belediyesini örnek aldı. Nazilli’nin Egenin en önemli kentlerinden biri olduğunu söyleyen İlhami İlhan, Nazilli’nin gerek tarihi gelişimi ile gerekse şehircilik anlayışı ile Ege Bölgesinin örnek kentlerinden biri olduğunu belirterek Belediye Daire Müdürlerinden Nazilli’de hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm, NAZKENT Toplu Konutları, Barlar Sitesi, şehrin diğer mimari yapıları ve Belediye faaliyetleri hakkında bilgi edindi.



ÖRNEK ALDILAR


Edindikleri bilgiler doğrultusunda üretilen ve yapılan hizmetleri de yerlerinde inceleyen Görde Belediyesi heyeti “Nazilli gerçekten çok güzel bir ilçe. Bu güzel ilçedeki Belediye hizmetlerinden ve çalışmalarından örnek almak ve bilgi paylaşımına bulunarak belediyecilik anlayışında fikir dayanışması gerçekleştirmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Nazilli’yi dolaştık Belediyenizce yürütülen çalışmaları inceledik ve ilgili arkadaşlarımızdan bilgiler aldık. Burada gördük ki Nazilli’nin değerli ve çalışkan bir Belediye Başkanı var. Hizmetlerinde her kesimden her insanı düşünmüş” dedi.


Belediye Başkan Yardımcıları ile de görüşerek bilgiler alan Gördes Belediyesi Meclis üyeleri, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı da makamında ziyaret ederek, çalışmalarından dolayı Alıcık’ı tebrik ederek, başarılar diledi.



Aydın Ses Gazetesi


Geri Dön