25 / 04 / 2024

Gördes TOKİ son başvuru tarihi 31 Mayıs!

Gördes TOKİ son başvuru tarihi 31 Mayıs!

Gördes Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Atatürk mahallesinde inşa edilecek olan 63 adet daire için Gördesli vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Mayıs ayının başında başlayan başvurular 31 Mayıs salı günü sona eriyor.




Gördes Belediyesi vatandaşların ev sahibi olabilmesi için konut projelerine hızla devam ediyor. Daha önce 1. Etap TOKİ, Gördes Belediyesi Sosyal Konutları ve Akdeniz Apartmanıyla devam eden konut projelerine 2. Etap  TOKİ  Projesi de eklendi. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar başvurular için Gördes Belediyesi Beyaz Masa'ya akın ediyor. TOKİ'nin ev sahibi olunması açısından büyük bir fırsat olduğunu ifade eden vatandaşlar; böyle bir fırsatın Gördes'e ikinci kez sunulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor. Belediye Beyaz Masa birimi başvuru işlemleri sırasında vatandaşlara her konuda kolaylık sağlayarak; vatandaşların aklında oluşan tüm soru işaretlerine açıklık getiriyor.


63 konutluk 2. etap TOKİ projesine 135 vatandaş başvuru yaptı. TOKİ yetkilileri başvuruların fazla olması durumunda 63 adetlik projenin revize edilerek sayıda artış yapılabileceğini bildirilmişti. Atatürk Mahallesinde inşa edilecek konutlar B1 tipinde olacak. Toplam 63 konutun bulunduğu proje 4 bloktan meydana gelecek. 2+1 olan daireler 83 metre kareden oluşacak.


Başvurular 31 Mayıs salı günü sona erecek. Ayrıntılı bilgiye; Gördes Belediyesi Beyaz Masa biriminden ya da www.gordes.bel.tr internet sitesinden ulaşabilirsiniz.



Gördes Belediyesi



Geri Dön