20 / 04 / 2024

Gördes yolları asfaltlanıyor!

Gördes yolları asfaltlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Manisa Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesine bağlı mahalle yollarında asfalt, onarım, satih kaplama ve yama çalışmaları başlattı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesine bağlı mahalle yollarında asfalt, onarım, satih kaplama ve yama çalışmaları başlattı. Özellikle tarımla uğraşan vatandaşlar açısından yolların problemlerinin giderilmesinin önemli olduğunu belirten Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, yolları kullanan vatandaşların problemlerini en aza indirgediklerini müjdeledi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesinin bozuk olan ana arterleri ve bağlantı yollarında onarım çalışması başlattı. İlçeye bağlı Korubaşı, Sarıaliler, Dereçiftlik, Bayat, Fundacık, Kalemoğlu, Çiçekli, Dutluca, Beğel, Malaz, Börez, Kabakoz, Efendili, Oğulduruk, Akpınar, Kaşıkçı, Pınarbaşı, Kuyucak, Karapınar, Dikilitaş, Kuşluk, Çatalarmut, Kızıldam, Salur, Gülpınar, Şeyhyayla, Dalkır, Benlieli, Kobaklar, Güneşli, Ulgar, Köseler, Doğanpınar, Beğenler mahalle yollarına ihtiyaç doğrultusunda asfalt, onarım, satih kaplama ve yama çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar doğrultusunda Gördes’e ait mahalle yollarının çehresi tamamen değişti. Gördes’in tamamında gerçekleştirilen çalışma ile ilçe halkının en büyük ihtiyaçlarından biri olan yollar tamamen yenilendi.


Vatandaş çalışmalardan memnun


Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, “Gördes halkımız özellikle yolların kötü oluşu ve bakımsızlığından oldukça şikâyetçiydi. Bu konuyla ilgili olarak en hızlı şekilde çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Yollarda yaptığımız asfalt, onarım, satih kaplama ve yama çalışmaları doğrultusunda halkımızın ihtiyaç duyduğu en büyük eksikliği gidermiş bulunmaktayız. Bölge halkımızın da yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getirmeleri bizleri de mutlu etti. Çünkü Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizin eksikliklerini giderme noktasında hassas davranıyoruz. Bu hassasiyetimizin de vatandaşlarımız tarafından takdir edilmesi bizi oldukça mutlu etti. Yenilenen yollarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.


Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön