24 / 04 / 2024

Gordion AVM Ankara'da açıldı!

Gordion AVM Ankara'da açıldı!

Gayrimenkul yatırım şirketi Redevco'nun Türkiye'deki ilk projesi olan Gordion Alışveriş Merkezi Ankara'da açıldı



Açılışta, borazanlar çalınıp aryalar okunarak, Gordion Prensi'nin tahtıyla birlikte sahneye getirildiği bir de mizansen sunuldu. Törenin açılışında bir konuşma yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Gordion Alışveriş Merkezi'nin çağdaş ve modern bir konseptle yapıldığını söyledi. Bütün dünyada yaşanan küresel krizin Türkiye'de en az hissedilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını belirten Aksu, Orta Vadeli Program'ın da açıklandığını, 2010'dan itibaren yeniden büyümenin yaşanmasının beklendiğini kaydetti.

Redevco'nun ilk yatırımı
Redevco Başkan Yardımcısı Jaap Gillis de, Redevco olarak Türkiye'de ve Ankara'daki ilk yatırımlarını Gordion Alışveriş Merkezi ile gerçekleştirdiklerini söyledi. Gillis, bununla, genç, iyi eğitimli nüfusu ve dinamik yapısıyla, Türkiye gibi gelecek vaat eden bir ülkeye yatırımlarıyla adım attıklarını söyledi.

Gillis, perakendecilikte 150 yılı aşkın sürelik deneyime sahip bir şirketten doğan Redevco olarak, pazar dinamiği ve yenilikçilik ve uyumun karmaşık süreçlerinde deneyimleriyle Türkiye'deki yatırımları toplumun bütününe katacaklarına inandıklarını söyledi.

Yeşil bina standardına sahip
Gordion Alışveriş Merkezi Müdürü Alp Atilla ise kısa sürede tamamladıkları merkezlerinin dünyaca ünlü tasarım firması Chapman Taylor ve Redevconcept tarafından yapıldığını ve uluslararası yeşil bina standardı Breeam Sertifikası'na sahip Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi olduklarını söyledi.
Merkezde 150'yi aşkın mağazanın ve 13 salonu ile Ankara'nın en büyük sinema kompleksinin yer aldığını belirten Atilla, “Merkezimizi 'Başkentlilerin İkinci Oturma Odası' olacak şekilde dizayn etmeye çalıştık ve zamanla bu samimiyeti yaratacağımıza da inanıyoruz” dedi.

Gordion Alışveriş Merkezi, toplamda yaklaşık 50 bin metrekarelik alanda yer alıyor. Alışveriş merkezinde 100'den fazla mağaza bulunuyor.

Milliyet

İlgili haberler:

Ankara Gordion AVM bugün açıldı!

Ankara Gordion AVM'ye nasıl gidilir?

Ankara Gordion AVM, yarın açılıyor!


Geri Dön