27 / 04 / 2024

Gordion AVM, Gordion Kids Club kapılarını Pınar Aylin'le açtı!

Gordion AVM, Gordion Kids Club kapılarını Pınar Aylin'le açtı!

Ziyaretçilerine kapılarını açtığı günden bu yana ev sahipliği yaptığı etkinliklerle Ankaralıların günlük yaşamlarını daha eğlenceli hale dönüştüren Gordion Alışveriş Merkezi, Gordion Kids Club açılışında, Başkentli minikleri Pınar Aylin ile buluşturdu



İlk olarak ziyaretçilerine kapılarını açtığı günden bu yana ev sahipliği yaptığı etkinliklerle Ankaralıların günlük yaşamlarını daha eğlenceli hale dönüştüren Gordion Alışveriş Merkezi (Gordion AVM), 1 Nisan 2011 günü Gordion Kids Club açılışında, Başkentli minikleri Pınar Aylin ile buluşturdu.

Ankaralı minikler tarafından coşkuyla karşılanan Pınar Aylin, çocukların ilgisi karşısında Bir anne olarak çocukların sosyal gelişimine büyük katkısı olacak çocuk kulübünü kuran Gordion AVM yöneticilerini yürekten kutlarım. Açılışta çocuklarla birlikte doyasıya eğlendik ve hep birlikte Gordion Kids Clubın açılışını gerçekleştirdik. Kızım Maya da açılışa gelmeyi çok istiyordu, okulu olduğu için gelemedi. İlk fırsatta  Ankara  gelip Maya ile birlikte Gordion Kids Cluba gelip tekrar Ankaralı miniklerle buluşmayı  planlıyorum.  dedi.

1 Nisandan itibaren Gordion AVMde faaliyete geçen Kids Club üyesi çocuklar özel üyelik kartı ve pasaport sahibi olacaklar. Eğlendirici ve öğretici aktivitelere, çizgi film gösterimlerine ve  çeşitli atölye çalışmalarına katılan minikler, Kids Clubı her ziyaretlerinde pasaportlarına pul işletecekler. Topladıkları pullarla sürpriz hediyeler kazanacaklar. film gösterimleri, çeşitli atölye çalışmaları olacak. Ayrıca, üye minikler doğum günü kutlamalarını da Gordion Kids Clubta gerçekleştirebilecekler. dedi.

Gordion AVM

Efsanevi Gordion Düğümü temasını ilk defa bir AVMde işleyen, dünyaca ünlü mimarlık firması Chapman Taylor ve RedevConceptsin yarattığı Gordion AVM aynı zamanda Türkiyenin uluslararası yeşil bina standardı BREEAM (Bina Araştırması & Kuruluş & Çevresel Değerleme Metodu) sertifikasına sahip en büyük alışveriş merkezi olma özelliğiyle de öne çıkıyor. 150yi aşkın mağazayı ve 13 salonlu Ankaranın en büyük sinema kompleksini de içinde barındıran Gordion; özellikli marka karması ile de diğer AVMlerden ayrışıyor.


Geri Dön