18 / 04 / 2024

Gordion AVM, H&M ve Koçtaş'a ev sahipliği yapıyor!

Gordion AVM, H&M ve Koçtaş'a ev sahipliği yapıyor!

Redevconun Türkiyedeki ilk alışveriş merkezi yatırımı Gordion, hızlı modaalanında dünyanın bir numaralı isimlerinden H&Me ve yapı marketçiliğinde sektör lideri Koçtaşa ev sahipliği yapıyor. Koçtaş, Gordion AVMdeki mağazasını 18 Ağustosta, H&M 24 E



Eylül 2009 tarihindeki açılışından bu yana, Ankaranın en çok tercih edilen alışveriş merkezlerinden biri olan 50.000 metrekare kiralanabilir alana sahip Gordion Alışveriş Merkezi, şehrin alışılagelen alışveriş deneyimine yepyeni bir boyut kattı. Ana kiracıları Carrefour Express, Electroworld, Cinebonus, Zara, C&A ve Marks & Spencerın yanı sıra Gordion AVM; Zara Home, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka, Oysho, Pull and Bear, Network, Fabrika, Benetton, İpekyol, Twist, Teknosa, Koton, LC Waikiki, Nike, Tchibo ve Sephora gibi en iyi ulusal ve uluslararası perakende markalarını ziyaretçileriyle buluşturuyor. Merkez, aynı zamanda içerisinde Türkiyenin en ünlü restoran zincirlerinden Cookshop ve Num Numın da yer aldığı geniş bir kafe & restoran yelpazesine sahip.

Gordion Alışveriş Merkezi bugünlerde, zengin mağaza karmasını Koçtaş ve H&M mağazalarıyla daha da genişletmenin memnuniyetini yaşıyor. Koçtaş Gordionda kiraladığı 4,900 metrekarelik alanda müşterilerine geniş ürün yelpazesi sunmakla birlikte uzman kadrosu ile ev dekorasyonu alanında hizmet de sağlıyor. Gordion AVM içerisinde yer alan Koçtaş, Ankaranın en hızlı gelişim gösteren ve alım gücü yüksek tüketici kesiminin yerleşim bölgesi olan Çayyolundaki en geniş yapı market olma özelliği taşıyor.

Dünyanın en ünlü hızlı moda markalarından biri olan H&M de, Gordion AVMde iki katta hizmet vermek üzere 1.700 metrekarelik bir alan kiraladı. H&M, Türkiye pazarına 2010 yılında İstanbulda açtığı mağazalarla giriş yapmıştı ve genişleme planını Türkiyenin başkenti Ankarada sürdürüyor.

H&M ve Koçtaşın yanı sıra, Redevco son günlerde English Home, KRC ve Boyner Evde gibi Türkiyenin önde gelen ev tekstili markalarıyla da kira sözleşmesi imzaladı.

Redevco Kiralama Ekibi, Gordion AVMnin açılış tarihinden bu yana; GAP, Lacoste, Adidas, Beymen Business, Apple, B&G, Calzedonia, Mudo City, New Balance, Accessorize, Mothercare, Gloria Jeans, The Body Shop ve Watsons gibi birçok ulusal ve uluslararası markayı Merkezin mağaza karmasına dahil etti.

Gordion Alışveriş Merkezi içerisinde 152 mağaza yer alıyor. Merkez, gerek Eskişehir Yolundan gerek Çayyolu içinden toplu taşıma araçlarıyla veya özel otomobil ile kolaylıkla ulaşılabilir bir konumdadır. Halen yapım aşamasında olan yeni metro hattının açılmasıyla Çayyolu Bölgesi daha da çekici hale gelecek ve Gordion Alışveriş Merkezi, Ankarada metro ile doğrudan bağlantılı tek alışveriş merkezi olacaktır.


Geri Dön