26 / 04 / 2024

Gordion AVM'de Miras Sanatsal Ürün Sergisi yapılacak!

Gordion AVM'de Miras Sanatsal Ürün Sergisi yapılacak!

Gordion Alışveriş Merkezi, 17 - 23 Ağustos 2010 tarihleri arasında Miras Sanatsal Ürün Sergisi´ne ev sahipliği yapıyor



Kültür ve sanatın her alanına yaptığı katkılarla Ankara´da kültürün, sanatın ve sanatçının destekçisi olan Gordion Alışveriş Merkezi,  Ankara  Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan ve geleneksel el işi, dekorasyon ürünlerini içeren Miras Sanatsal Ürün Sergisi´ne 17 - 23 Ağustos 2010 tarihleri arasında ev sahipliği yapıyor.

Geleneksel Türk el sanatlarını yaşatan, geliştiren ve günümüze aktaran bir eğitim kurumu olan Ankara Olgunlaşma Enstitüsü´nün hazırladığı geleneksel el sanatı nakışlar, ham ipek ve altın karışımı simlerle yerel dokuma üzerine gergeflerde elde işleniyor. Sergi, çeşitli süsleme gereçleri kullanarak üretilen nakışlar, iğne oyaları, gümüş takılar ve diğer hediyelik yapılan tüm ürünler atölyelerde el işçiliğiyle yapılan özel ürünlerden oluşuyor.

Özellikli marka karması ile açıldığı günden bugüne Başkentlilerin vazgeçilmez alışveriş merkezi olan Gordion AVM, haftanın her günü 10:00 - 23:00 saatleri arasında kültür ve sanatın da merkezi oluyor.

Gordion Hakkında
Efsanevi Gordion Düğümü temasını ilk defa bir AVM´de işleyen, dünyaca ünlü mimarlık firması Chapman Taylor ve RedevConcepts´in yarattığı Gordion AVM aynı zamanda Türkiye´nin uluslararası yeşil bina standardı BREEAM (Bina Araştırması & Kuruluş & Çevresel Değerleme Metodu) sertifikasına sahip en büyük alışveriş merkezi olma özelliğiyle de öne çıkıyor. 150´yi aşkın mağazayı ve 13 salonlu Ankara´nın en büyük sinema kompleksini de içinde barındıran Gordion; özellikli marka karması ile de diğer AVM´lerden ayrışıyor.


Geri Dön