19 / 04 / 2024

Gözde Grubu Bayraklı'da Medikal AVM yapacak!

Gözde Grubu Bayraklı'da Medikal AVM yapacak!

Gözde Sağlık Grubu, İzmir'de 400 milyon TL'lik yeni bir yatırıma hazırlanıyor. Gözde Sağlık Grubu, Bayraklı'da gerçekleştireceği Medikal AVM Projesi bünyesinde tüm sağlık hizmetlerini tek bir çatı altında toplayacak.



Türkiye genelinde hastaneleri bulunan Gözde Sağlık Grubu, İzmir'de 400 milyon TL'lik yeni bir yatırıma hazırlanıyor. Gözde Sağlık Grubu, Bayraklı'da gerçekleştireceği Medikal AVM Projesi bünyesinde hastane, eczane, protez, optik gibi çok kapsamlı sağlık hizmetini sunacak, tüm sağlık hizmetlerini tek bir çatı altında toplayacak. 


İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı'da açılacak olan hastane ve Medikal AVM ile fark yaratacaklarını kaydeden Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, projenin bin 500 kişiye istihdam sağlayacağını söyledi. Medikal AVM projesinin inşaatına Mart 2016'da başlayacaklarını ve toplamda 400 milyon TL'lik bir yatırım yapmayı hedeflediklerini belirten Kalı, Gözde Sağlık Grubu'nun özel hastalıklara yönelik branşlaşacağını dile getirdi.


Yeni Asır




Haber Yeni Ekonomi Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kah, yeni yatırım projelerini açıkladı. Bornova'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Kah, İzmir'de şu anda yapı ve inşaat ayrıca sağlık sektöründe çok hızlı atılımlar yaptıklarını ifade ederek, "İnşaat tüketici güven endeksine çok bağlı bir sektör. Tüketicinin güven kaybettiği her ortam inşaat sektörünün yavaşlamasına sebep oluyor. Hem sağlık hem yapıda büyümeye devam edeceğiz. Hastanemizin kapasitesini 3 katma çıkarıyoruz. Ege Bölgesinde 300 yataklı bir hastaneyi Bayraklıda hizmete kazandırmayı umuyoruz. Bayraklıyı Ege Bölgesinin kalbi olarak görüyorum. Orada sağlık ve inşaat sektörünü birleştirdik. Sağlık tarafında Aydın ve Kuşadası'nda da yeni bir hastanemiz olacak. Toplamda Ege Bölgesinde 4 büyük hastane ile hizmet vereceğiz. 

Üniversite olma noktasında da bu işi en tepe noktasına taşımayı düşünüyoruz ve bununla ilgili çalışmalarımız başladı" ifadelerini kullandı. 


"İzmir'e farklı projeler üreteceğiz" 

İnşaat sektöründe ise 2015 yılındaki siyasi belirsizliğin bazı projelerini askıya almalarına neden olduğunu belirten Kah, "4 projemizi dipfrizden çıkardık. Şu anda Myvia teras, vins, fest ve yıldız olmak üzere 4 projemizin lansmanı var. Ayrı lokasyonda farklı yatırım gruplarına hizmet ediyorlar. My Via, Deluxe, Bayraklı ve Country olmak üzere yeni projelerimiz de var. Toplam 8 büyük projeyle Gözde Grubu olarak İzmir'e farklı, projeler üreteceğiz. Biz genç bir grubuz. Hedef kitlemiz de gençler ve öğrenciler. Bu doğrultuda yeni ve farklı projelerimiz gelmeye devam edecek" şeklinde konuştu. 


"2 yılda biter"

Kah, kurulacak olan Medikal AVM'niıı yüzde 50'sini hastanenin kapattığına değinerek, "AVM nin geri kalan kısımlarını eczane ve optikler kapatıyor. 2 yılda sağlık tarafı biter. 3 yıl içinde de projenin tamamı biter. Türkiye genelinde büyük yatırımlarımız var. Bayraklının en büyük sıkıntısı birbirini tekrar eden projeler. Konut, avm, medikal. Biz Bayraklıda sağlık kampiisü yapmayı amaçlıyoruz. Yine ticaret var ama medikal ticaret var. Biz semt hastanesi olsun istemiyoruz. Kuracağımız hastanenin Ege Bölgesinin hastanesi olmasını istiyoruz. Sağlık meşakkatli bir iş, ticari bir iş değildir. Büyük vefası cefası vardır. Ben İzmir'i çok seviyorum. İzmir'e yapılan her şeyi doğru buluyorum.  İzmir  hiç kimsenin iyisiyle kötüsüyle uğraşmaz. İzmir insanı sever mübalağayı sevmez. Siz onu seviyorsunuz o da sizi seviyor" diye konuştu. 


Orkan İŞTAR/Yeni Ekonomi



Haber İlkses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Kenan Kalı, düzenlediği basın toplantısında Bayraklı'ya 300 yataklı Medikai AVM kuracaklarını açıkladı. 


Kalı, ayrıca yıl sonuna kadar Gözde Grubu olarak sağlık alanında üniversite hastanesi olmayı hedeflediklerini ve gerekli girişimleri başlattıklarını söyledi 


Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Kenan Kah. yeni yatırım projelerini açıkladı. Bornova'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Kah. İzmir'de şu anda yapı ve inşaat ayrıca sağlık sektöründe çok hızlı atılımlar yaptıklarını ifade ederek. "İnşaat tüketici güven endeksine çok bağlı bir sektör. Tüketicinin güven kaybettiği her ortanı inşaat sektörünün yavaşlamasına sebep oluyor. Hem sağlık hem yapıda büyümeye devanı edeceğiz. Hastanemizin kapasitesini 3 katına çıkarıyoruz. Ege Bölgesi'nde 300 yataklı bir hastaneyi Bayraklı'da hizmete kazandırmayı umuyoruz. Bayraklıyı Ege Bölgesi' nin kalbi olarak görüyorum. Orada sağlık ve inşaat sektörünü birleştirdik. Sağlık tarafında Aydın ve Kuşadası'nda da yeni bir hastanemiz olacak. Toplamda Ege Bölgesi'nde 4 büyük hastane ile hizmet vereceğiz. Üniversite olma noktasında da bu işi en tepe noktasına taşımayı düşünüyoruz ve bununla ilgili çalışmalarımız başladı" ifadelerini kullandı. 


"İZMİR'E FARKLI PROJELER ÜRETECEĞİZ" 

İnşaat sektöründe ise 2015 yılındaki siyasi belirsizliğin bazı projelerini askıya almalarına neden olduğunu belirten Kalı, "4 projemizi dipfrizden çıkardık. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Kenan Kalı, Bayraklı'ya sağlık temalı alışveriş merkezi yapacaklarını açıkladı. Şu anda Myvia teras, vins, fest ve yıldız olmak üzere 4 projemizin lansmanı var. Ayrı lokasyonda farklı yatırım gruplarına hizmet ediyorlar. Mv Via, Deluxe, Bayraklı ve Countrv olmak üzere yeni projelerimiz de var. Toplam 8 büyük projeyle Gözde Grubu olarak İzmir'e farklı, projeler üreteceğiz. Biz genç bir grubuz. Hedef kitlemiz de gençler ve öğrenciler. Bu doğrultuda yeni ve farklı projelerimiz gelmeye devam edecek" şeklinde konuştu. 


"2 YILDA BİTER" 

Kalı, kurulacak olan Medikai AVM'nin yüzde 50'sini hastanenin kapattığına değinerek. "AVM'nin geri kalan kısımlarını eczane ve optikler kapatıyor. 2 yılda sağlık tarafı biter. 3 yıl içinde de projenin tamamı biter. Türkiye genelinde büyük yatırımlarımız var. Bayraklı'nın en büyük sıkıntısı birbirini tekrar eden projeler. Konut, AVM, medikal Biz Bayraklı'da sağlık kampüsü yapmayı amaçlıyoruz. Yine ticaret var ama medikal ticaret var. Biz semt hastanesi olsun istemiyoruz. Kuracağımız hastanenin Ege Bölgesi'nin hastanesi olmasını istiyoruz. Sağlık meşakkatli bir iş, ticari bir iş değildir. Büyük vefası cefası vardır. Ben İzmir'i çok seviyorum. İzmir'e yapılan her şeyi doğru buluyorum. İzmir hiç kimsenin iyisiyle kötüsüyle uğraşmaz. İzmir insanı sever mübalağayı sevmez. Siz onu seviyorsunuz o da sizi seviyor" diye konuştu. 



Özkan PEKÇALIŞKAN/İlk Ses



Geri Dön