29 / 03 / 2024

Gözde Grubu İzmir'de 2 yeni hastane yapacak!

Gözde Grubu İzmir'de 2 yeni hastane yapacak!

Türkiye'ye kazandırdığı sağlık yatırımlarıyla dikkat çeken Gözde Grubu, aynı başarıyı inşaat sektöründe de tekrarladı. Sağlık yatırımlarında Gözde Grubu butik hastanecilik konsepti geliştirdi.



Türkiye’ye kazandırdığı sağlık yatırımlarıyla dikkat çeken Gözde Grubu, aynı başarıyı inşaat sektöründe de tekrarladı. Anadolu’da ve Ege’de farklı konseptlerle, birbirinden farklı konut projelerini hayata geçirdiklerini söyleyen Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 'Benim yaşamım' anlamına gelen MyVia'nın kent merkezindeki yoğunluğa alternatif olduğunu ve doğayla bütünleştiğini söyledi.


Bugüne dek farklı beğeniler için konsept geliştirdiklerini ve sektörde takip edilen bir marka olduklarını söyleyen Kalı, “Buca'da MyVia Yıldız, Evka 3'te Myvia Terrace ve Gaziemir'de MyVia Country projeleriyle ile toplamda 160 milyon liralık yatırıma imza attık” dedi.


İnşaat ve sağlıkta yatırım planlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Op. Dr. Kenan Kalı, Gözde Hastanesi'nin 4, Myvia’nın da 8 farklı bölgede proje geliştirdiğini söyledi. 


Sağlık yatırımlarına devam eden Gözde Grubu ile butik hastanecilik konsepti oluşturduklarını ifade eden Kalı, “2 yıl içinde dört hastane projesiyle  İzmir  ve Ege'de büyümeye devam edeceğiz” dedi. 


Kişilerin geldiklerinde huzur buldukları, aile ortamını hissettikleri konseptler tasarladıklarını kaydeden Op. Dr. Kenan Kalı, “Proje aşamasında yeni dört hastanemiz var. İki yıl içinde İzmir’deki mevcut hastanemizin ek binasıyla kapasitesimizi üç katına çıkaracağız” diye konuştu.


EGE'YE 4 YENİ HASTANE MÜJDESİ

Sadece İzmir'e değil, Ege Bölgesi'ne, özellikle yabancılara hitap edecek bir hastane oluşturacakları bilgisini veren Kalı şöyle devam etti: “Organ naklinin, turizm sağlığının, travmanın ve tümör gibi onkolojik cerrahilerin yapıldığı en büyük hastanelerden bir tanesini açma noktasında projelendirdik. Aydın bölgesinde yeni bir hastane projemiz var. Yine Kuşadası’nda mevcut bir hastaneyi alıp yeniden dizayn ederek 100 yatağın üzerinde bir hastane açacağız. İzmir'de 2,  Aydın ve  Kuşadası'nda birer olmak üzere; 4 hastanemizi hizmete açarak yurt genelindeki hastane sayımızı 12’ye yükselteceğiz” 


Star Ege


Geri Dön