20 / 04 / 2024

Gözde Grubu yatırımlarla büyüyor!

Gözde Grubu yatırımlarla büyüyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı ve Gözde Hastanesi hekimlerinden Prof. Dr. Haşmet Mesut Özsoy, İzmir'deki sağlık ve ekonomi muhabirleri ile Bornova'daki Ege Masalı Restoran'da bir araya geldi.



İzmir'de şu anda yapı ve inşaat aynca sağlık sektöründe çok hızlı atılımlar yaptıklarını belirten Kalı, yeni inşaat projelerini anlattı. Şu anda Myvia Terrace, Wins, Fest ve Yıldız olmak üzere dört projelerinin tanıtım çalışmalarına başladıklarım belirten Kalı, Myvia Deluxe, Yıldız 2, Bayraklı, Countıy gibi yerıi projelerinin de bulunduğunu söyledi. Kalı, "Hem sağlık hem yapıda büyümeye devam edeceğiz. Hastanemizin kapasitesini 3 katına çıkarıyoruz. Ege Bölgesi'ne Bayraklı'da 300 yataklı bir hastane kazandırmayı umuyoruz. Bayraklı'yı Ege Bölgesi'nin kalbi olarak görüyorum. Aydın ve Kuşadası'nda yeni bir hastanemiz olacak. Toplamda Ege Bölgesi'nde 4 büyük hastane ile hizmet vereceğiz. Üniversite olma noktasında ise en tepe noktasına taşımayı düşünüyoruz ve bununla ilgili çalışmalarımız başladı" diye konuştu. 


Deneyimli sağlık çalışanları yetiştireceğiz 

Bayraklı'da içerisinde bir hastanenin ve her türlü medikal ürünlerin satışının yapıldığı bir Sağlık Kampüsü kuracaklarını ifade eden Kalı, "Bayraklı'daki hastanenin, ilçenin veya ilin değil Ege Bölgesi'nin hastanesi olmasını istiyoruz. Sağlık meşakkatli bir iş, ticari bir iş değildir. Büyük cefası vardır. Ama hastanelerimiz bizim sosyal tarafımız" dedi. Kuracaklan üniversitede deneyimli sağlık çalışanları yetiştireceklerini belirten Kalı, " Öğrencilerimiz birinci sınıftan itibaren uygulamalı eğitim görecekler. Öğrenciler okullarını bitirdiklerinde tercih edilen hemşire, teknisyenler olacaklar. Sağlık çalışanlan kaliteli bir sağlık hizmeti verilmesi açısından da çok önemli" diye konuştu


Haber Ekspres 




Geri Dön