28 / 03 / 2024

Gözde Grubu'ndan 210 milyon TL'lik MyVia Wins projesi!

Gözde Grubu'ndan 210 milyon TL'lik MyVia Wins projesi!

Gerçekleştirdiği inşaat projeleriyle, yatırım yaptığı bölgeleri cazibe merkezine dönüştüren Gözde Grubu, simdi de 210 milyon TL'lik yatırımla son projesi MyVia Wins'e başlıyor.



İZMİR Katip Çelebi Üniversitesi'ne 300 metre mesafede hayata geçirilecek proje, yatırımcılar ve üniversite öğrencilerine hitap ediyor. 


Bornova ve Buca'da gerçekleştirdikleri projelerle, yatırımcılar ve üniversite öğrencilerinin ihtiyaçlarına cevap verdiklerini kaydeden Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, "Yatırım yaptığımız her bölgeyi cazibe merkezine dönüştürüyoruz. Her projemizde sosyal donatıları güçlü yeni yaşam alanları yaratıyoruz" diye konuştu. Projede stüdyo daire, 1+1 ve 2+1 dairelerin yam sıra; alışveriş merkezi, rezidans ve butik otelin de yer alacağına dikkat çeken Kah, bu yıl sonunda başlanacak projenin, 2017 yılında tamamlanacağını söyledi. 


Yüzde 80'i yeşil alan olacak 

MyVia Wins'in 900 daireden oluşacağını belirten Op. Dr. Kenan Kalı, "Projelerimizde sosyal donatı ve çevre düzenlemesi bizim için olmazsa olmaz. MyVia Wins'in de yüzde 80'i yeşü alanlar, yüzme havuzu, spor salonları gibi sosyal yaşam alanlarından meydana gelecek. Bununla birlikte MyVia'nın bütün projelerinde yer alan güvenlik, temizlik, konsiyerj ve ütü hizmetleri de MyVia Wins'te yer alacak" diye konuştu. 


40 metrekareden 90 metrekareye kadar farklı tipteki konutların, MyVia'nın eski yatırımcılarına VIP fiyatlarla sunulacağını ifade eden Kalı sözlerine şöyle devam etti: "30 bin metrekare üzerine kurulan ve otobüs ve metro gibi toplu ulaşım noktalarına çok yakın mesafede bulunan projemiz, çocuk oyun alanlarından, alışveriş merkezine, havuzdan fîtness merkezine kadar birçok sosyal birimi bünyesinde barındırıyor. Bunun yam sıra; üniversite öğrencileri için shuttle servisler de olacak." 


Star Ege


Geri Dön