07 / 05 / 2024

Gözde Grubu'ndan İzmir'de yeni proje!

Gözde Grubu'ndan İzmir'de yeni proje!

Gözde Grubu, bu yılın sonuna kadar sekiz farklı projeye başlamaya hazırlanıyor, ilk proje İzmir Hilton Oteli yakınında 'MyVia Deluxe' adlı yeni bir rezidans olacak.




HER GELİR GRUBUNA 

Güvenlik ve konforu ön planda tuttuklarım belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kali, MyVia'nın sadece bina inşa etmediğini, verdiği hizmetlerle benzerlerinden ayrıldığını söyleyen Kenan Kali. farklı gelir gruplarına yönelik projeler gerçekleştirdiklerine dikkat çekti. MyVia projelerinin yatırım anlamın da da rağbet gördüğünü kaydeden Kah, "Müşterilerimizin ihtiyaçları ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Her gelir grubuna uygun projeler yapıyoruz. Aylık 3 bin TL kazanan bir kişi MyVia projelerinden ev sahibi olabilir. Ev satın alacak olanları güvenlik, temizlik, konsiyerj ve ütü hizmetleri gibi birçok olanaktan faydalanıyor" diye konuştu. 


Önümüzdeki ay içinde  İzmir  Hilton Oteli yakınında 'MyVia Deluxe'un yapımına başlayacaklarım kaydeden Kali projenin A Plus olacağını; gerek mimari gerekse verdiği hizmetlerle tam anlamıyla VIP özellik taşıyacağını anlattı.

 

KENT PLANLAMASI 

İzmir'de farklı bölgelerde prestij projeler yapmaya devam edeceklerini söyleyen Kah. kent merkezinde uygun alan bulmanın kolay olmadığını vurgulayarak, kentsel dönüşümün bir an önce yapılması gerektiğine dikkat çekti. Kah, İzmir yüzde 80 oranında kentsel dönüşüme muhtaç. Bir deprem hainde büyük can ve mal kayıpları yaşanacak. Bunun önüne geçilmesi »çın gerek hükümet gerekse yerel yönetimler bir an Önce uygulamalara başlamak. Öncelikle tüm bireylerin kentsel dönüşümün faydalarına inanması gerekiyor. Bir kenti planlarken 100 yıl ötesi dikkate alınmalı" diye konuştu.



Hürriyet Ege


Geri Dön