26 / 04 / 2024

Gözde Grup Bayraklı'da 250 yataklı hastane yapacak!

Gözde Grup Bayraklı'da 250 yataklı hastane yapacak!

Gözde Grubu, İzmir Bayraklı'ya 400 milyon TL'lik yatırımla 250 yataklı hastane yapacak. Yönetim Kurulu Başkam Opr. Dr. Kenan Kalı Bayraklı'da 10 yıl içinde 100'e yakın rezidans, ticari alan ve ofis tara binaları yapılmasının öngörüldüğünü söyledi.



İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklıya Gözde Grubu 400 milyon TL'lik yatırımla 250 yataklı hastane yapacak. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkam Opr. Dr. Kenan Kalı konuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Yeni hastane yatırımının yerini Bayraklı olarak seçtik. Çünkü, bir çok bölgeyle kesişen ve ulaşım olanaklarının da gelişmiş olduğu bir yer. Bayraklı'da 10 yıl içinde 100'e yakın rezidans, ticari alan ve ofis tara binalar yapılması öngörülüyor. 


Dolayısıyla o bölgede nüfus yoğunluğu artacak. İnsanların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir yatırım yapacağız. Özel hastane ve hastaneyi destekleyen Medikal AVM projesiyle fark yaratacağımıza inanıyorum. AVM'nin içinde sağlıkla ilgili optiktea proteze, laboratuvardan eczaneye kadar bir çok farklı birim buluşacak. Bu projemiz için önceliîde kentsel dönüşüm çalışması yapılması gerekiyor." 


4 T HASTANELERİ 

Bayraklı daki hastane ve Medical AVM'de bin 500 un üzerinde insan çalışacağını, ilk kazmanın Mart 2016'da vurulacağını belirten Opr. Dr. Kah. "400 milyon TL'lik bir yatırım yapacağız Ege'de sağlığı 4 T'ye (tumor, travma, transplantasyon, turizm) ayırdık yeni hastane yatırımlarını da bu yönde yapacağız. Birincisi çağımızın hastalığı tümör yani onkolojiye yatırım yapacağız. İkinci T travma hastanesi olacak. Üçüncü konu transplantasyon (organ nakli) hastanesi, Dördüncü ise. benim çok önem verdiğim sağlık turizmine yatının yapacağız, izmir'de mevcut hastanemizi 3 katına çıkaıtıyoruz. Geçen sene Kuşadası'nda bir hastane devraldık ve hizmete açtık. Aydında bu hastane açarak Ege'de 4 hastane yatrımını tamamlamış olacağız" dedi.


Hürriyet Ege



Haber Milliyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kah, sağlık ve ekonomik muhabirleriyle buluştu. İnşaat alanında 8 farklı projelerinin tamamlandığını, Bayraklıdaki Medikal AVM'nin ise 3 yılda faaliyete geçeceğini söyledi. Kah, "Bayraklı'daki hastane Ege Bölgesi'nin hastanesi olacak" dedi. İzmir'de yapı ve inşaatın yanı sıra sağlık sektöründe çok hızlı atılımlar yaptıklarını belirten Kah, yeni inşaat projelerini de anlatarak, hem sağlık hem de yapıda büyümeye devam edeceklerini belirtti. 


4. büyük hastane

Kah, Bayraklı'ya 300 yataklı bir hastane kazandırmak istediklerini belirterek, "Bayraklı'yı Ege Bölgesi'nin kalbi olarak görüyorum. Aydın ve Kuşadası'nda yeni bir hastanemiz olacak. Toplamda Ege Bölgesi'nde 4 büyük hastane ile hizmet vereceğiz. Üniversite olma noktasında ise en tepe noktasına taşımayı düşünüyoruz ve bununla ilgili çalışmalarımız başladı" diye konuştu. 


Sağlık Kampüsü

Bayraklı'da içerisinde bir hastanenin ve her türlü medikal ürünlerin satışının yapıldığı bir Sağlık Kampüsü kuracaklarını ifade eden Kah, "Hastanenin, Ege Bölgesi'nin hastanesi olmasını istiyoruz. Sağlık ticari bir iş değildir. Büyük cefası vardır. Ama hastanelerimiz bizim sosyal tarafımız" dedi. Kuracakları üniversitede deneyimli sağlık çalışanları yetiştireceklerini belirten Kalı, "Öğrenciler okullarını bitirdiklerinde tercih edilen hemşire, teknisyenler olacaklar" diye konuştu. 


Milliyet Ege 


Geri Dön