24 / 04 / 2024

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları ödeme planı!

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları ödeme planı!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları ödeme planına göre projede peşin fiyatına vade farksız 36 ay vade sağlanıyor. Toplam 192 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.



360 derece manzara sunan seyir terası, bu seyir terasında yer alan kış bahçesi ve barbekü alanı da bulunan Göztepe  Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları  projesi Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre mesafede bulunuyor. 


Daire alanlarının 91 metrekare ile 204 metrekare arasında değiştiği Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları projesinde daireler Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına sahip.


Ortak kullanım alanları arasında projede kapalı otopark, kapalı ve açık yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, voleybol, basketbol, mini futbol, tenis sahaları,oyun parkı, yürüyüş parkuru, kamelya alanı ve meyve bahçesi, SPA, sauna, buhar odası, şok havuzu, hamam bulunuyor.


Toplam 192 adet daireden meydana gelen Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları projesi içerisinde 6 ticari alan ve 9 ofis yer alıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları ödeme planı kapsamında projede peşin fiyatına vade farksız 36 ay taksitlendirme sağlanıyor. Projede kampanyalı ödeme planları ve vade farksız taksitli ödeme seçenekleriyle ön talep toplamaya başlandı.


Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön