20 / 04 / 2024

Göztepe otoparkı yeniden açılıyor!

Göztepe otoparkı yeniden açılıyor!

İzmir’de, Konak Tramvayı’nın yapım çalışmaları kapsamında hat imalatları sürerken, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerindeki otoparklara ilişkin düzenlemelerin de ilk etabı tamamlandı. Otoparkın kapasitesi de artırıldı...



İzmir’de, Konak Tramvayı’nın yapım çalışmaları kapsamında hat imalatları sürerken, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerindeki otoparklara ilişkin düzenlemelerin de ilk etabı tamamlandı. Göztepe İskelesi karşısında "P" otoparkı olarak anılan kısım, bu hafta sonundan itibaren yeniden hizmete açılacak. Yeni düzenlemeyle otoparkın kapasitesi 273’den 284’e çıkarıldı.


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Konak Tramvayı nedeniyle bir süredir kapalı duran Göztepe İskelesi karşısındaki "P" otoparkı yeniden açılıyor. Bölgedeki hat imalatının tamamlanmasının ardından otopark alanındaki yeni düzenleme bitti. Daha önce 246’sı abone olmak üzere toplam 273 araca hizmet veren otoparkın kapasitesi de yeni düzenlemeyle artırıldı. Açılan yeni bir kapıyla tek yön uygulamasına dönülen otoparkta mevcut alan daha verimli kullanılarak kapasite 284’e çıkarıldı. Yenilenen "Göztepe P" otoparkının bu hafta sonu itibariyle hizmete açılacağı, mevcut abonelerin ise İZELMAN Genel Müdürlüğü tarafından mesajla bilgilendirileceği belirtildi.


Hürriyet Ege




Geri Dön