27 / 04 / 2024

Göztepe Spor artık maçlarını Atatürk Stadı'nda oynayacak!

Göztepe Spor artık maçlarını Atatürk Stadı'nda oynayacak!

İzmir takımlarının iç saha maçlarını nerede oynayacağı merak konusuydu. Altay ve Göztepe için Aliağa'da bulunan Petkim ve Şehir statlarını gündeme gelmişti ama bu ihtimal gerçekleşmedi.



Depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı için kapatılan Alsancak Stadı'nın ardından  İzmir  takımlarının iç saha maçlarını nerede oynayacağı merak konusuydu. Altay ve Göztepe için Aliağa'da bulunan Petkim ve Şehir statlarını gündeme gelmişti ama bu ihtimal gerçekleşmedi. 


Göztepe'nin maçlarını Atatürk Stadı'nda oynayacağı kesinleşti. İlk hafta Gölbaşıspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Göztepe ikinci haftadan itibaren Atatürk Stadı'nda yerini alacak. Alsancak Stadı'nın depremde yıkılma riski nedeniyle kapatılmasının ardından sıkıntı yaşayan sarı kırmızılı takımın 2'nci Başkanı Fatih Dalan, "Ligin ikinci haftasında karşılaşacağımız Kahramanmaraşspor'u ve kalan 16 iç saha maçımızı Atatürk Stadı'nda oynayacağız. Satışı durdurulan kombine biletler yeniden düzenlenecek. Başlangıçta 4000 kombine bastırmıştık. 


Bu sayıyı artırabiliriz" diye konuştu.Sezonun ilk maçını Atatürk Stadı'nda oynamayı düşünen, ikinci Lig Kırmızı Grup'taki ilk maçında cumartesi günü Bursaspor'u ağırlamaya hazırlanan Altay ise, Atatürk Stadı'nda 19. Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası devam ettiği için yeni arayışlara girdi. 


Altay'a maçı oynamak istediği stadı bildirmesi konusunda yarına kadar süre veren Futbol Federasyonu'nun siyah beyazlılara Menemen Şehir Stadı'nı önerdi. Altay'ın sezonun ilk maçını Menemen Şehir Stadı'nda oynaması bekleniyor. 


Aliağa Ekspres Gazetesi 


Geri Dön