19 / 03 / 2024

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalelerinde maliyet farkı!

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalelerinde maliyet farkı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ,İzmir Milletvekili Hamza Dağ'la bir araya geldi. Altuğ, Göztepe ve Karşıyaka statları için düzenlenen yeni ihalelerdeki maliyet farkına dikkat çekti.



Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, Karşıyaka'da hafta içinde Ankara'da Spor Toto Teşkilatı'nı ziyaret etti. Mali destek talep eden Altuğ, Adalet ve Kalkınma Partisi  İzmir  Milletvekili Hamza Dağ'la ile görüşmelerde bulundu. 


Altuğ, kulübe yapılacak 15 bin kişilik yeni statla yakından ilgilenen Milletvekii Dağ'a camianın Göztepe ve Karşıyaka statları için düzenlenen yeni ihaleler arasında büyük maliyet farkı oluşmasından duyduğu rahatsızlığı açıkladı.


Başkan Altuğ, “Projeler ilk başta eşit maliyetliydi. Şimdi bizim stadımız 62 milyon, Göztepe'nin stadı 219 milyon TL'ye ihale edildi. Maliyet farkının kapatılması için kulübe yeni tesis ve yatırım yeri kazandırılmasını görüştük. Yeni stat projemizde Karşıyaka Belediyesi'nin daha önce itiraz ettiği yapı yüksekliği, yaklaşma mesafeleri gibi konularla ilgili de plan tadilatı yapılacak” ifadelerini kullandı.



Yenigün


Geri Dön