25 / 04 / 2024

Gplus Ofisleri'nde metrekaresi 4 bin 500 TL'ye! Yüzde 60'ı satıldı!

Gplus Ofisleri'nde metrekaresi 4 bin 500 TL'ye! Yüzde 60'ı satıldı!

Mar Yapının yeni projesi G Plus, konut satışlarından sonra ofislerde de büyük bir başarıya imza attı. 10 Haziranda satışa çıkan ofislerin yaklaşık yüzde 60ı satıldı. Ofislerin metrekare birim fiyatları  4 bin 500 TL'den başlıyor...



Mar Yapı, İstanbul Güneşlide hayata geçirdiği yeni projesi G Plus'ta konuttan sonra ofis satışlarında da önemli bir başarı elde etti. İlk etabı 260 konuttan oluşan G Plustaki dairelerin yüzde 80ini ilk 5 günde satan Mar Yapı, 10 Haziran 2011de satışa çıkardığı 44 adet ofisin ise 26 tanesini satarak yaklaşık yüzde 60 oranında satış rakamına ulaştı. G Plusın ilk etabında satışa çıkan ofislerden 18i ise halen satışta ve yeni sahiplerini bekliyor.

G Plusın ilk etaptaki ofislerinin büyüklüğü 80 metrekareden başlıyor. Ofislerin büyüklükleri 80 metrekare ve katları şeklinde artabiliyor. Modüler olarak birleştirilebilme imkânı da olan ofislerde merkezi ısıtma ve soğutma sistemi bulunuyor. 3.20 metre yüksekliğindeki ofislerin metrekare satış fiyatı ise 4 bin 500 TL. Her biri bağımsız ıslak hacme sahip ofislerin pencereleri de açılabiliyor. ISS tarafından yönetimi yapılacak ofislerin mülk sahipleri, G Plusın spor merkezi, yüzme havuzu gibi tüm sosyal donatılarından faydalanma imkânına da sahip olacak. Ofis çalışanları ise ilk etaptaki kuaför, kuru temizleme, eczane gibi toplam 40 adet ticari üniteden faydalanabilecek. G Plusın ilk etaptaki ticari ünitelerinin büyüklükleri ise 33 704 metrekare arasında değişiyor.

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, ofis satışlarında kısa sürede yakaladıkları başarıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: Projemizdeki Mar Yapının kalite standardı, başarıyı kendiliğinden getiriyor. Yüksek nitelikli ofislerimiz, İstanbulun yükselen bölgesi Güneşlideki yerini almak isteyenler için önemli fırsatlar sunuyor. Toplam 44 ofisten 26sını zaten sattık. 18 adet ofisimizin de kısa sürede tükeneceğini tahmin ediyoruz. Projemize yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür ediyoruz.

www.gplus.com.tr 

444 20 25

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön