29 / 03 / 2024

Grace Özel İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Grace Özel İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Grace Özel İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, A.J.Patrick Kelly, David Micheal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Haziran'da kuruldu.



Grace Özel İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, A.J.Patrick Kelly, David Micheal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu. 


Grace Özel İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a)  suya dayanıklı sıvılar, kaplamalar ve özel harçlar, ateşe dayanıklı ve mimari ürünler gibi özel yapı malzemeleri dahil özel kimyasal maddelerin satımı, dağıtımı,pazarlaması ve imalatı b) depolama ve teknik servis gibi ilgili yardımcı işlevler Şirket, amaçlarını yerine getirmek için, her türlü gayrimenkulü satmaya, kiraya vermeye, kiralamaya ve bunların üzerinde ayni ve şahsi haklar kurmaya, ipotek tesis etmeye ve bu ipoteği kaldırmaya yetkilidir. Şirket, sahip olduğu/olacağı gayrimenkullerin üzerinde, irtifak hakkı, kullanım hakkı, sükna hakkı, ipotek, kat irtifakı, kat mülkiyeti kurabilir. Şirket, sahip olduğu/olacağı gayrimenkullerin tür değiştirme, birleştirme, bölünme ve parsellenmesine ilişkin olarak her türlü eylem ve işlemi gerçekleştirebilir.



Geri Dön