18 / 04 / 2024

Grand Özgül Termal Tatil Köyü 'nde 250 TL taksitle!

Grand Özgül Termal Tatil Köyü 'nde 250 TL taksitle!

Peşin fiyatı 7 bin 950 TL olan devremülkler için isteğe bağlı olarak 2 bin 200 TL peşinat verilerek 36 ay 250 TL taksitle ödeme yapılabiliyor...



Afyon Gazlıgöl"de yer alan Grand Özgül Termal Tatil Köyü"nden alınabilen devremülk tapusu ile yılda 10 gün tatil yapabilme fırsatı sunuluyor.

Grand Özgül Termal Tatil Köyü"nde bulunan devremülklerin alanları 78 metrekare ile 140 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Peşin fiyatı 7 bin 950 TL olan devremülkler için isteğe bağlı olarak 2 bin 200 TL peşinat verilerek 36 ay 250 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Termal Otelin Adı: Grand Özgül Termal Tatil Köyü
Bulunduğu Yer: Afyon

Otel Hakkında: Afyonkarahisar"ın Gazlıgöl Beldesinde bulunan Grand Özgül Termal Tatil Köyünde 79 metrekare lüks daireler ve 140 metrekare lüks villalar bulunmaktadır. Dairelerde ve villalarda merkezi uydu sistem, site içi dahili telefon ve termal su bulunmaktadır. Tatil köyünde fizyo terapi, elektro terapi, fizik rehabilitasyon, ozon terapi ve detoks tedavisi olabileceğiniz Fizik Tedavi Kliniği bulunmaktadır.
Sosyal tesisler 1 de bay bayan Türk hamamı, dalga havuzları, açık yüzme havuzları, aquaparklar, kapalı yüzme havuzları, termal jakuziler, buhar banyoları, macera odaları, saunalar, fitness center, terapi odaları, jet duşlar, ayak ve kar banyoları bulunmaktadır.

Sosyal tesisler 2 de restourant, alış veriş merkezi, mescit, lunapark, mini golf sahası, atv turları, at binicilik okulu, doğa yürüyüşü, tarihi ve turistik geziler, cep sineması, internet kafe, çocuk parkları, ayak ve kar banyoları bulunmaktadır.
Dairelerde uydu sistemi, çift balkon, LCD TV, yerden ısıtmalı, site içi telefon, hilton lavabo, yangın algılama, ses ve ısı izolasyonu bulunmaktadır. Ayrıca dış kısımda otopark kamera sistemi, çevre kamera sistemi ve 24 saat güvenlik bulunmaktadır.
şžirket toplantısı ve seminerler için 500 kişilik toplantı salonu bulunmaktadır.

Gazlıgöl Suyunun Faydaları: Cilt hastalıkları, mide rahatsızlıklarında, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde, böbrek ve safrakesesi taş ve kumları dökmede, idrar yolları rahatsızlıklarında, kalp ve damar hastalıklarında, romatizmal bel ve sırt ağrılarında, kireçlenmede, kırık-çıkık sonrası tedavilerde ve kadın hastalıklarında Gazlıgöl termal suyu etkilidir.

0212 438 40 00


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön