16 / 04 / 2024

Grand View'de 49 bin TL'ye!

Grand View'de 49 bin TL'ye!

Balıkesir Erdek te yapımı devam eden Grand View konutlarına ilgi devam ediyor.



Satışların devam ettiği projede konutların % 35 ` i satılmış durumda.  49 bin TL'den başlayan konutlar ise satışların başladığı ilk haftada alıcılarını buldu.  

Muhteşem deniz ve doğa manzarasına tepeden bakan konumu itibari ile farklı birçok talep' e hitap eden proje yazlık yada sürekli oturum için alıcıların ilgisini çekiyor. Konut fiyatlarının çok cazip olduğu projeye yatırım yapmak isteyen alıcılarda büyük ilgi gösterdi.

AU Mimarlık İnşaat A.Ş. tarafından Balıkesir Erdek'de yapılan Grand View Yaşam Konutları, 11 bin 877 metrekare alan üzerinde 6 kat 8 blokta 2 değişik tipte toplam 144 daire 32 dubleks konuttan oluşuyor. Projedeki 2+1 daireler 92-96 metrekare , 3+2 çatı dubleks daireleri 179 metrekare olarak planlanmış.  

Erdek Grand View Yaşam Konutları'nda daire fiyatları 49 bin TL ile 123 bin TL arasında değişiyor. Metre kare fiyatı 532.-TL den başlayan fiyatlar alıcılara büyük ayrıcaklıklar sunan proje  2010'un mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor. Erdek' in yeni yaşam merkezi olmaya hazırlanan site mükemmel konumu itibari ile dairelerin büyük bir kısmı deniz manzaralı. Tamamı beyaz eşyalı, mutfak ve banyo dolapları daireye göre özel dizayn edilmiş. Daire içerinde özel dizayn edilmiş uyumlu dolap ve aksesurlarda mevcut.  

Proje % 40 yeşil alan olarak planlanmış,  3 cephesi denize diğeri ise geniş ve bozulmayacak tepelerdeki zeytin ağaçlarına bakıyor. Deniz, dağ ve aydınlık olmasına önem verilen projede inşaat kalitesi ön planda tutulmuş. Tenis kortundan, basketbol sahalarına, koşu ve yürüyüş parkurlarından,yüzme havuzuna, toplantı alanlarına kadar projede birçok sosyal tesis mevcut. Denize yakın olması ve büyük bir plaja sahip olması ise başka bir ayrıcalığı. Balıkesir Erdek mevkiinde yer alan Grand View Yaşam Konutları'ndan İstanbul Yenikapı-Bandırma deniz feribotuyla 2,5 saatte ulaşım mümkün. Önceleri İstanbul ve çevresinin gözbebeği olan Erdek şimdilerde Grand View Konutlarıyla tekrar göz bebeği olmaya aday görünüyor.  

İstanbul satış ofisi (0216) 688 20 22

Erdek satış ofisi    ( 0266) 835 04 99

Mobil                   ( 0507) 224 29 78 

www.au.com.tr 


Geri Dön