26 / 04 / 2024

Graniser Cersaie Fuarı’na katıldı!

Graniser Cersaie Fuarı’na katıldı!

Türkiye seramik pazarında yenilikleri, modernliği ve eşsiz tasarımları tüketicileriyle buluşturan Graniser, her sene olduğu gibi bu sene de yepyeni koleksiyon ve serileriyle, İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen Cersaie Fuarı’nda gövde gösterisi yaptı.



23-27 Eylül tarihleri arasında İtalya’da gerçekleşen, Avrupa’nın en büyük Uluslararası Seramik, İnşaat ve Banyo Aksesuarları fuarı Cersaie'nda bu yıl Graniser, iddalı standı, geniş ürün yelpazesi ve şık tasarımları ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Fuarda Graniser, traverten deseni ile göz kamaştıran Mercury, doğal taş dokusu ile mekanlara ferahlık hissi katan Loft, sadeliği ve kaliteyi bir arada sunan Broadway, ahşabın sıcaklığını yansıtan Lancester serileri ile katılımcıların beğenisini topladı.

Sektörün çıtasını yükseltmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz

Cersaie Fuarı’nın sektör için çok stratejik bir kapı olduğunu vurgulayan Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu; “Tasarım ülkesi olan İtalya’da yenilikçi ve özgür tasarımlarımızı uluslararası sektör profesyonelleriyle buluşturmaktan ötürü çok mutluyuz.Türk firmaları,  modernizasyon yatırımları ile teknolojilerini sürekli olarak yeniliyor ve bu süreç içinde dünya standardında ürünler üretiyor. Avrupa’da yaşanan ekonomik sıkıntı nedeniyle özellikle İtalya’da taleplere cevap verilemiyor. Türk firmaları olarak bu açığı kapatacak tasarım ve ürün çeşitliliğine sahibiz. Graniser olarak, yurt dışı pazarındaki bu boşluktan yararlanarak sektörün çıtasını daha da yükseltmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.



Geri Dön