25 / 04 / 2024

Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

 Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, Hülya Horoz Müdür Temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.



Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile 3 Mart 2015'te, Hülya Horoz Müdür Temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.


Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi iş konusu;KONAKLAMA; a)      Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. EMLAK; a)      Şirket, amaç ve konusu gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkulü satın alabilir, devir ve ferağ edebilir, irtifak, intifa, sükna hakları ile ayni veya gayrimaddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarrufi işlemleri yapabilir, gerektiğinde şahsi ve ayni haklar, leh ve alyhinde ipotekler, satış vaadi sözleşmeleri, tesis ve akdedebilir, gerektiğinde bunları fek ve devredebilir.   b)      Şirket faaliyetlerini gerçekleştirmek amacıyla gerekli kara, deniz ve hava dahil her türlü taşıtları edinebilir, kiralayabilir, üzerlerinde şahsi ve ayni haklar tesis edebilir, gerektiğinde bunları devredebilir, satabilir, başkasına kiraya verebilir.   c)      Şirket gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması, fizibilite çalışması, gayrimenkul ve buna bağlı hakların hukuki durumunun analizini, boş arazi ve geliştirilmiş proje değeri analizi, en yüksek ve en iyi kullanım değeri analizi gibi alanlarda danışmanlık hizmeti verebilir.   KOZMETİK; a)      Şirket kozmetik, güzellik müstahzaratı, vücut ve cilt bakımı ürünleri, kolonya, parfüm, şampuan ve benzerlerinin ithalat, ihracat, alım-satımı ve pazarlamasını yapmak.



Geri Dön