26 / 04 / 2024

Gratis, Adana Optimum'da açıldı!

Gratis, Adana Optimum'da açıldı!

Kişisel bakım marketi olarak yeni marka ve fırsatları tüketicilerle buluşturan Gratis, Türkiye'de mağazalar zincirine yeni halkalar eklemeyi sürdürüyor. Gratis, Adana Optimum Outlet Adana Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde açıldı...



Kişisel bakım marketi olarak yeni marka ve fırsatları tüketicilerle buluşturan Gratis, Türkiye'de mağazalar zincirine yeni halkalar eklemeyi sürdürüyor.  Adana  Optimum Outlet Adana Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde açılan Gratis'te, sağlık ve yaşam kalitesi adına ihtiyaç duyulan her şeyi bulmak mümkün.

Kişisel bakım ürünlerinin yanı sıra heyecan veren yeni ürünleriyle de insanların mutluluğuna katkı sağlayan Gratis, alışveriş merkezinin market katında, açılışa özel indirimler de sunuyor.

Kozmetikten bebek bakımına, temizlikten hijyen ürünlerine kadar birçok ihtiyacı gideren Gratis, şımartan fırsatlarıyla da dikkati çekiyor. Her alışverişi eğlenceye dönüştüren mağaza, Amerika ve Avrupa'dan ithal markalar ile kişisel bakımın yenilikçi dünyasının kapılarını aralıyor.


Adalet Gazetesi

Geri Dön