28 / 03 / 2024

Gravür Zekeriyaköy Villaları'nda 795 bin TL’ye villa!

Gravür Zekeriyaköy Villaları'nda 795 bin TL’ye villa!

Firma: Gravür İnşaat

Proje: Gravür Zekeriyaköy

2 blokta 4 villadan meydana gelen Gravür Zekeriyaköy’de teslimler Eylül 2014’te başlayacak. 225 metrekare + 125 metrekare bahçesi bulunan villaların fiyatları 795 bin liradan başlıyor...



Sarıyer, Zekeriyaköy’ de doğa manzaralı, müstakil yaşamın kapılarını  Gravür Zekeriyaköy  Villaları’ nda açabilirsiniz. Şehir yaşamından uzak ama şehirden de uzaklaşmadan villa keyfi yaşabilirsiniz. 

Maslak tüneline 10 dakika,Maslak’ a 15 dakika mesafede, Hacıosman- Taksim metrosuna 10 dakikada ulaşabilirsiniz. 3. Köprü hemen yanı başınızda iki yakayı birleştirirken, yeni açılacak havalimanı ile dünyaya bağlanabilirsiniz.


Akıllı ev teknolojisi sayesinde villanızın kontrolü sizin ellerinizde, işinizde, yolda villanıza dönerken kombi ayarlarını yapabilir, villanızın yerden ısıtma sistemini çalıştırabilir ve evinizi kamera sistemi ile izleyebilirsiniz. Müstakil yaşamın sunduğu tüm rahatlığı Gravür Zekeriyaköy Villaları’nda sizleri bekliyor.

Gravür Zekeriyaköy Villaları butik bir proje konsepti ile ikiz dört villadan oluşmaktadır.  Projede her villanın kendine ait geniş bahçeleri yer almaktadır. Bahçe büyüklükleri 120 m2 olan villaların açık otoparkları bulunuyor. Akıllı ev teknolojisi ile donatılan projede 24 saat kamera ile izleme olanağı bulunan Gravür Zekeriyaköy Villaları’nda doğa manzarasında yüzebileceğiniz bir açık havuz da sizleri bekliyor.


Telefon: 532 552 23 68

Web: www.gravurinsaat.com.tr




Geri Dön