24 / 04 / 2024

Green Life'da lansmana özel yüzde 15 indirim devam ediyor!

Green Life'da lansmana özel yüzde 15 indirim devam ediyor!

Katal İnşaat'ın Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, Green Life Projesi'nde lansmana özel yüzde 15 indirim süresini, 30 Mayıs'a kadar uzattıklarını, Ulukent'teki Green Life'ı anlatarak, kampanyalı fiyatlar için geri sayımın başladığını söyledi.



Katal İnşaat'ın Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, Green Life Projesi'nde lansmana özel yüzde 15 indirim süresini, 30 Mayıs'a kadar uzattıklarını, Ulukent'teki Green Life'ı anlatarak, kampanyalı fiyatlar ve uygun 133 dairelik projede özel indirim için geri sayımın başladığını söyledi.


Katal İnşaat, İzmir'in önde gelen emlak şirketleri arasındaki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştırıyor. Aypark Residence'ın ardından İzmir'de yeni bir trend olarak yükselen stüdyo ev projeleri arasından sıyrılarak, yüzde 75 oranında satışa ulaşan Katal İnşaat imzalı Stüdyo 35 Projesi'ne imza atan Katal, şimdi de Green Life Projesi ile konııt sahibi olmak ya da konııt yatırımı yapmak isteyenlerin karşısında. 


30 yıldır İzmir'de gerçekleştirdiği projelerle emlakta güvenin adresi olan Katal İnşaat. Green Life Projesi'nde lansman süresini uzantı. Şirketin Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin'le, Yeni Giıne'deki satış ofisinde buluştuk. Çok sayıda emlak projesi içinden neden Ulukent'teki Greenlife'ı seçeceğinizi sorduk... 


Green Life'ta tatil modunda yaşayın 

Ulukent'te hayata geçirilen Green Life Projesi 8 bin 500 metrekare arazi içinde 4 bloktan oluşuyor. 133 dairelik projenin 5 bin 500 metrekaresi yeşil alan olarak tanzim ediliyor. Tahsin Şahin. "Green Life'la, Ulukent'te ilklere imza atıyoruz. Projede her daireye kapalı bir otopark imkanı sunuyoruz. Böylece site içinde araç dolaşmayacağı için çocukların güvenliği de sağlanmış olacak. Bol oksijen, bol yeşil alan, kapalı otopark, kapalı spor salonu ile stressiz bir yaşam olacak. Tatil tadında bir hayat sürülecek" diye konuştu. 


Katal İnşaat, 28 Mart'ta lansmana çıktığı Green Life Projesi'ndeki kampanya süresini uzattığını söyleyen Şahin, "133 daireden oluşan projede 3+1 brüt 150 metrekare ve 3+1 açık mutfaklı 120 metrekare brüt özellikteki daireler lıızla satılıyor. Bir yıl öteleıneli kredi avantajı projeye olan ilgiyi de artırdı. Projede daireler lansman fiyatları ile satılmaya devam ediyor, süre 30 Mayıs'a kadar uzatıldı. Daireler 325 bin TL'den. 275 bin TL'ye indirildi. İş Bankası ve Denizbank'la yapılan anlaşma kapsamında Katal'dan ev alanlar krediyi bir yıl gecikmeli olarak ödeyebiliyor. Bu fırsat alıcıları rahatlatarak, maddi kazanç sağlıyor" dedi. 


Tahsin Şahin Green Life Projesi'yle İzmir'de yapılan diğer projelerde olmayan bir özelliğe dikkat çekti: "Site içinde sosyal tesis konumunda 120 metrekarelik bir kreş alanı oluşturduk. Çalışan anne ve babaları da düşünerek kreş imkanı sağlıyoruz. Örneğin: ailenin çocuğu öğrenciyse, okuldan eve geldiğinde etüt merkezi görevi de görecek olan tesise uğrayıp, ödevlerini tamamlayıp, anne babası geldiğinde evine geçebilecek. Güvenli bir alanda anne ve babasını bekleyebilecek. Ailelerin aklı çocuklarda kalmayacak." 


Aypark Residence'ta 2'nci lansman Eylül'de 

Modern mimarisi ve yüksek teknolojisiyle geleceğin yatırım ve yaşam alanlarını inşa eden Katal İnşaat'ın aile konsepti ve yatırım fırsatını birleştirdiği Aypark Residence, 20 katlı ve 18 katlı iki yüksek bloktan, 72 adet 2+1. 143 adet 3+1 olmak üzere toplam 217 'akıllı ev' daireden oluşuyor. Zengin sosyal donatıları ile dikkat çeken Aypark Residence: körfez, şehir merkezi, doğa ve yeşil alan manzarası, açık kapalı otoparkı, üst düzey güvenliği, yürüyüş alanları, bisiklet parkuru ile tüm beklentileri karşılayacak şekilde tasarlandı. Proje hakkında son bilgileri paylaşan Talisin Şahin, 18 katlı blokta son çalışmaların yapıldığını, ikinci bloğun da eylül ayında sona ereceğini söyledi. Eylül ayında Aypark Residence'ta ikinci lansmana çıkılacağını belirten Şahin, "Tekrar özel numune daire tanıtımı ve Iansmanmı yapacağız. Proje 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek" dedi. 


Stüdyo 35'te teslimat Ocak'ta 

Katal'ın stüdyo evlerden oluşan Stüdyo 35 Projesi'nin diğerlerinden farkını sorduğumuz Tahsin Şahin şöyle cevap verdi: "Stüdyo evler İzmir'de tuttu. Katal'ın Stüdyo 35 Projesi diğerlerinden her anlamda avantajlı. Çünkü lokasyon olarak hepsinden iyi konumda bulunuyor. Ana caddede, metroya 250 metre mesafede. Ayrıca Katip Çelebi Üniversitesi'ne de yürüyüş mesafesinde. Hava üssü ve organize sanayi bölgesine ulaşım noktasında da kolaylıkları var. Projenin konsepti ofis tarzına yakın. Müşteri talebi de şu anda çok iyi. projenin yüzde 75'i satıldı. Son 25 dairemiz kaldı. Ocak ayı içinde projeyi teslim edeceğiz. Kiralamalar, taşınmalar başlayacak."


Müşteri müşteriyi çekiyor 

Şahin, "Biz bir marka değer yarattık ve bunu da sözümüzün arkasında durarak sağladık. Projelerimizde öngördüğümüz teslim tarihlerine her zaman sadık kaldık. 30 yıllık bir şirketiz. Kendi projelerimizi kendimiz hazırlıyoruz. Kendi mobilyamızı kendimiz yapıyoruz. Birbiriyle bağlantılı işler gerçekleştiriyoruz. Sadeet zinciri gibi. Bir müşteri diğer müşteriyi kendisi getiriyor. Bizim satışlarımızın yüzde 60'ı dost tavsiyesi şeklindedir. Bu da bizim için gurur vericidir" şeklinde konuştu. 


Gözlem 





Geri Dön