19 / 04 / 2024

Green Valley, Trabzon’da 60 milyon dolarlık emlak yatırımı yapacak!

Green Valley, Trabzon’da 60 milyon dolarlık emlak yatırımı yapacak!

Yabancı yatırımcının Türk emlak sektörüne olan ilgisi sürüyor. Türkiye’de şimdiye kadar 4 projeye imza atan Abu Dabi merkezli emlak devi Green Valley, Trabzon’da 60 milyon dolarlık emlak yatırımı yapacağını açıkladı...



Körfez’in emlak devlerinden Green Valey, Trabzon’da 60 milyon dolarlık konut projesi için düğmeye bastı.


Yabancı yatırımcının Türk emlak sektörüne olan ilgisi sürüyor. Türkiye’de şimdiye kadar 4 projeye imza atan Abu Dabi merkezli emlak devi Green Valley, Trabzon’da 60 milyon dolarlık emlak yatırımı yapacağını açıkladı. Projede 31 bina, 640 dairenin yanı sıra restoranlar, süpermarket, yüzme havuzları, spor salonu, çocuk oyun alanı ve park da bulunacak. Türkiye’de gayrimenkul sektörünün büyüme için büyük bir potansiyel sunduğunu ifade eden Green Valley Yönetim Kurulu Başkanı Wiaam Mahmud Rabah, bu doğrultuda Trabzon’a yatırım kararı aldıklarını belirtti. Tranzon’da hayata geçirecekleri yeni projelerini Türkiye’de gelişen gayrimenkul sektöründe Green Valley için önemli bir adım olarak nitelendiren Rabah, şöyle konuştu: “Daha önce Bursa’da hayata geçirdiğimiz 2 proje, Sabanca ve Yalova yatırımlarımızın başarısı neticesinde Trabzon’a da yatırım kararı aldık. Proje Körfez ve Arap vatandaşlarına yatırım fırsatı sunacak.”


Olağanüstü talep bekliyoruz


Green Valley Yönetim Kurulu Başkanı Rabah, Türkiye’deki tüm projelerine yoğun ilgi olduğunu belirterek, Trabzon’da yükselecek olan projelerine de olağanüstü bir talep beklendiklerini söyledi. Projelerini her zaman belirlenen tarihten önce teslim ettiklerini vurgulayan Rabah “Yeni projemizin de anahtar teslimlerini daha erken gerçekleştireceğiz” dedi.





Ayşe Ekin Gündüz/ Star Gazetesi 


Geri Dön