19 / 04 / 2024

Green Village Şile'de kişiye özel ödemelerle! Son daireler için acele edin!

Green Village Şile'de kişiye özel ödemelerle! Son daireler için acele edin!

Firma: Burçkale Yapı

Proje: Green Village

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin uygulanan Green Village Şile projesinde yer alan dairelerin fiyatları 249 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede avantajlı fiyatlarla son dairelerin satışları devam ediyor.




Green Village projesi, Şile'de inşa ediliyor. Proje;  Burçkale Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. 


Daire fiyatlarının 249 bin TL'den başladığı  Green Village  Şile projesinde yüzde 10 peşinat ve 36 ay faizsiz ödeme ya da kişiye özel ödeme planı ile ödemeler yapılıyor. 


Haziran 2014 tarihinde satışına başlanılan Green Village Şile projesinde bahçe ve teras dubleks daire seçenekleri ile villalar bulunuyor. 


Green Village Şile de kişiye özel ödemelerle! Son daireler için acele edin!


Doğa ve denize hakim alanda yükselen Green Village Şile projesinde 72 konut yer alıyor. Projenin toplam arsa alanı 17 bin 227 metrekare olarak belirlendi. 


Oturum alanı 1.947 metrekare olan Green Village Şile projesinde teslimler Mayıs 2016'da yapılacak. Projede 3 katlı 18 blok yer alıyor. 


60 metrekare bahçe alanı tahsis edilen Green Village Şile projesinde 4 oda 1 salon teras ve bahçe dubleksi daireler yer alıyor. 


15 bin 280 metrekare kısmın yeşil alana ayrılmış durumda olan Green Village Şile projesinde yer alan dairelerin alanları 130 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor. 


Green Village Şile projesinde Fatih Sultan Mehmet köprüsüne 25 dakika, Kartal’a 30 dakika ve Şile otobanı ile merkezi noktalara ulaşımı oldukça kolay yerde bulunuyor.


Green Village Şile iletişim

0 (533) 061 68 71

Web: www.greenvillagesile.com


projeye sor



Geri Dön