25 / 04 / 2024

Greenist'te konutların yüzde 70'i satıldı!

Greenist'te konutların yüzde 70'i satıldı!

Saray Grup tarafından İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen Greenist projesi kapılarını açtı. Satışları hızla devam eden 80 bin metrekare koruluk alandaki projede konutların yüzde 70'i satıldı.



İstanbul Basın Ekspres yolu üzerinde, 80 bin metrekare koruluk alan içerisinde yer alan Greenist Konutları'nda yaşam başladı. Projede satışlar hızla devam ediyor. Saray Grup tarafından Basın Ekpres yolunda inşa edilen Greenist projesi kapılarını açtı. 


Yaşamın başladığı projede konutların yüzde 70'i ise satıldı. Greenist Konutları toplamda 174 daireden meydana geliyor. Her daireyi kendileri oturacakmış gibi düşünüp dizayn ettiklerini anlatan Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici, "Çocuklarımızın güvenliği her şeyin önüne geçer. Ev benim için çok kalabalık olmayan bir alanda sadece oturanların geçişine açık, araç trafiğine kapalı, kapısında güvenliğinin olacağı bir yer olmalı. Ben evde yokken çocuğum elektroniğe bağlı bir hayat yaşamamalı. Ebeveyn olarak bizler de evimizde birinci sınıf ürünlerin kullanüdığı geniş alanlar istiyoruz" dedi.


İHTİYAÇLAR ÖN PLANDA 


Dikici sözlerine şöyle devam etti, "Yeni ılıman İstanbul iklimi 6 ay dışarda oturmaya elverişli bunun için balkon ve teraslar muhakkak olmalı. Fitness, yoga, buhar banyosu, sauna dışarı çıkmadan ulaşılabilir olmalı. Evdeki dağınıklığı toparlayacak bir depo alanı olmalı. işten eve geldiğimde park stresi yaşamamak için oda başma otopark olmalı. Dünya hah belli olmaz hemen satabileceğim şehrin içinde prim yapan bir bölgede yatırım yapmalıyım. Evimin yakınında sağlık kuruluşları, alışverişi kolaylaştıracak alanlar ve okul olmalı. İşte biz Greenist'te bunların hepsini sağladık aslında." 


DÖRT MEVSİM TATİL VAADİ 


Başından beri "Dört mevsim tatil vadediyoruz" ilkesiyle yola çıktıklarını da sözlerine ekleyen Dikici, "Greenist'i tasarlarken İstanbul'da en çok özlediğimiz şeyin doğa olduğundan hareketle günlük hayatm içinde yeşili ve huzuru yaşatacak çözümler düşündük. 80 dönüm koruluk içerisinde yer alan konutlarımızda sürdürülebilir flora yöntemiyle peyzaj mimari yaptık. 


En büyük ve önemli farkı da her daireye özel mutlaka bir açık alan sunarak yarattık. 174 dairenin 174'ünün de bir balkon /teras veya kat bahçesi var. Bu da, inanın büyük fırsat. İstanbul'un göbeğinde bu kadar yeşilliğin içinde başka bir proie daha yok" diye konuştu. 


Posta


Geri Dön