28 / 03 / 2024

GROHE'den harika bir duş deneyimi için üç kategori!

GROHE'den harika bir duş deneyimi için üç kategori!

Mükemmel duşu bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. GROHE, duş sistemleri, tepe duşu setleri ve ankastre duş çözümleri yelpazesini yeniden yapılandırdı.



“İyi”, “Daha İyi” ve “En İyi” kategorileri altında gerçekleştirilen net ayrım, tesisatçıların, banyo ürünü satıcılarının ve son kullanıcıların banyoları için doğru çözümü bulmasını ve hızla ve kolayca bütçe yapabilmesini sağlıyor. Kişisel gereksinimlere bağlı olarak, konfor düzeyi de yenilikçi teknolojiler, daha büyük duş başlıkları veya ek akış biçimleri yoluyla kategoriden kategoriye artıyor. Ürünlerin faydaları tek bakışta karşılaştırılabiliyor; gereksinimlerinin karşılanmaması halinde ise, müşterilerin tek yapması gereken bir üst kategoriye geçmek.


Arzulanabilecek her şeyi karşılayan çözümler

GROHE duş sistemleri, küvetler ve duşlar, tek kumanda kollu batarya sistemleri veya mevcut bataryaların esnek şekilde iyileştirilmesi için termostat varyantları olarak temin edilebiliyor. Tüm ürünler, “İyi”, “Daha İyi” veya “En İyi” olmak üzere üç kategoriden birinde yer alıyor. Örneğin, “En İyisini Seç” sloganı altında, GROHE XXL metal duş başlıklı en yüksek kaliteli Rainshower® sistemleri ve yenilikçi teknolojilerden oluşan eksiksiz bir yelpaze sunuluyor. Duşta maksimum lüks ise, el ve tepe duşlarında zahmetsizce kolay kontrol sağlayan yeni düğmeli SmartControl teknolojisi ile sağlanıyor. “Daha İyisini Seç” kategorisinde XXL boyutlu metal tepe duşları, yumuşak PureRain akış biçimleri ve duş kapatıldıktan sonra duş başlığından su damlamasını önleyen DropStop teknolojisini içeren Euphoria duş sistemleri yer alıyor. “İyisini Seç” kategorisinde, ödenen paranın karşılığını benzersiz biçimde sağlayan Euphoria ve Tempesta duşlarının yer aldığı duş sistemleri bulunuyor. Bunların başlıca özellikleri arasında, parlak GROHE StarLight® krom yüzeylerin yanı sıra mükemmel derecede eşit akış biçimleri için GROHE DreamSpray® de bulunuyor.


Kişiye özel bir duş için daha da fazla çözüm

Tepe duşu setleri ve ankastre duş çözümleri de yine “İyi”’den “Daha İyi” ve “En İyi”ye uzanan bir yelpazede sunuluyor. Uyumlu duş koluna sahip GROHE tepe duşları da 160 ila 400 mm çapları arasında ve farklı akış biçim ve fonksiyonları ile temin edilebiliyor. Özellikle de daha büyük modeller tüm vücudu yumuşak yağmur damlaları ile sarmalıyor. Ankastre varyantlar, banyolarını sıfırdan yenileyen ve duşları için özellikle zarif ve minimalist bir çözüm arzulayanlar için mükemmel seçenek. Kullanıcı, bu sayede bir tepe ve el duşuna sahip olurken, bunun altında yatan eksiksiz teknoloji ise duvarın arkasında gizli.


En son teknolojiler ile donatılan, made in Germany etiketini taşıyan ve GROHE Design Studio tarafından tasarlanan tüm GROHE Duşları, “Pure Freude an Wasser” felsefesini temsil ediyor. Banyonun istendiği anda bir üst modele geçirilebilmesi, yapılan her seçimin doğru seçim olmasını sağlıyor.


Geri Dön